Anastasija čeka papire u Španiji
Svet

26 марта, 2023 10:00

Anastasija nema od bola: Gudelju srce stalo, srušio se tokom utakmice, reanimacija je dugo trajala

Gudelj se srušio na terenu, reanimirali ga nekoliko minuta

Dragiša Gudelj, mlađi brat srpskog reprezentativca i fudbalera Sevilje, Nemanje Gudelja tokom sinoćnje utakmice se srušio na terenu i doživeo zastoj srca.

Pročitajte: Otac Nemanje Gudelja više nije mogao da ćuti – Javno otkrio zašto ne žele Anastasiju za snajku

Gudelj se srušio na terenu

Ata images

Poznato je da je i mlađi Gudelj fudbaler koji igra za špansku Kordobu koja je sinoć igrala protiv Rasing Ferola. Ništa nije ukazivalo na ovaj strašan scenario, ali u 11. minutu brat Nemanje Gudelja je ostao bez svesti i srušio se na teren, a španski mediji prenose da je imao srčani zastoj.

Pročitajte: Ceca van sebe od sreće, Anastasija i Gudelj iznenadili – Beba na putu, sprema se gala svadba

Njemu je sedam minuta rađena reanimacija na terenu, nakon čega je Dragiša ponovo bio svestan, a njegov gest oduševio je ceo svet. Naime, kada su ga lekari stavili na nosila, on je insistirao da nastavi meč, ubeđivajući doktore da se dobro oseća i da može ponovo da zaigra.

Pročitajte: Porodica Gudelj ponovo šokira – Sestra ljubi obnaženog brata FOTO

Dragiša Gudelj se srušio na terenu, a nedugo nakon njegovog prebacivanja u lokalnu bolnicu oglasio se i fudbalski klub za koji igra i otkrio u kom je stanju trenutno fudbaler. Na zvaničnom nalogu Kordobe, dato je obaveštenje da je mlađi brat srpskog reprezentativca u svesnom i stabilnom stanju, kao i da će biti zadržan na posmatranju i kako bi se uradili testovi.

Pročitajte: Ražnatovići u neverici – Fotografija majke i sina zaledila javnost, Gudelj naslonio glavu na majčine grudi FOTO

Gudelj se srušio na terenu

Instagram

Uz njega su trenutno njegovi najmiliji, a veliku podršku mu pruža i srpska pevačica i devojka njegovog brata, Anastasija Ražnatović s obzirom na to da je poznato da su njih dvoje veoma bliski.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Instagram