Arijana Mihajlović provokativna
Svet

July 2, 2023 16:15

By

Siniši bi pozlilo da ovo vidi: Arijana Mihajlović se skinula, od njenih atributa boli glava FOTO

Arijana Mihajlović provokativna, kako bi Siniša na ovo reagovao

Prošle godine, 16. decembra, zauvek je prestalo da kuca srce velikog fudbalskog asa Siniše Mihajlovića koji se borio sa leukemijom. Za sobom je ostavio suprugu Arijanu i šestoro dece, o kojima lepa Italijanka sada sama brine i trudi se da im svakom ponaosob bude i otac i majka koliko god je i njoj teško bez Mihe.

Pročitajte: Muškarac koji je posle Mihe uneo radost u njen život – Arijana je zbog njega prebolela Sinišu FOTO

Arijana ojačala

Arijana je pre nešto više od dve nedelje udala ćerku Virdžiniju čije je venčanje bilo pomereno zbog preranog odlaska njihovog voljenog oca i supruga koja je porodicu zavila u crno. Kako navode izvori, prilikom prvog zakazivanja venčanja, i mlada i ostali iz familije bili su više nego sigurni da se Miha oporavlja od opake bolesti i nisu ni slutili da će smrt ipak biti jača.

Pročitajte: Svi jedva čekaju da je osude, a ona ima brutalnu poruku – Evo zašto je Arijana već skinula crninu FOTO

Arijana ojačala

Svesna da uprkos velikom gubitku i bolu mora da nastavi dalje, Sinišina udovica je posle nekoliko meseci duboke patnje skupila snagu i nastavila dalje kroz život da se bori sama, ali ni jednog jedinog trenutka nije zaboravila na njenog voljenog. Zapravo, zahvaljujući njegovoj ljubavi i svemu što je naučio, ne čudi što je brzo Arijana ojačala i nastavila da se bori.

Pročitajte: Srbija zauvek u srcu – Siniša Mihajlović nikad nije zaboravio svoju zemlju, rajska vila krije poseban detalj FOTO

Arijana ojačala

Podsećanja radi, nekoliko meseci nakon što je ostala udovica, Mihina supruga skinula je crninu s namerom da tako napravi prvi korak i nametne samoj sebi da se bori uprkos bolu za preminulim suprugom. To je bio prvi znak da je Arijana ojačala i tada je zapravo shvatila da je Siniša i te kako zaslužio da nastavi sama njihov zajednički cilj, a to je da svu decu izvedu na pravi put. Zato je i zablistala na venčanju ćerke Virdžinije i svim ženama zadala domaći zadatak kako se pati u tišini, sa diskretnim osmehom i bez drame.

Pročitajte: Najjezivija istina je otkrivena – Siniša Mihajlović je OTROVAN, ovo je pravi uzrok smrti

Arijana ojačala

Instagram

U prilog tome da život ide dalje i da mora nastaviti tamo gde su ona i Miha zajedno stali govori i nova fotografija na Instagram nalogu lepe Italijanke. U jednodelnom crnom kupaćem kostimu bez bretela koji stavlja akcenat na Arijanin izazovni dekolte Mihina draga slikala se tokom vožnje čamcem, a u prvom planu, osim damskog torzoa, bile su i zgodne noge ove jake žene koja ne forsira luskuz i raskoš, već se trudi da bude umerena gospođa.

Mnogi nisu navikli da je Arijana Mihajlović provokativna, a ona naravno, ni ovog puta nije zaboravila na Sinišu, pa je opis fotke posvetila upravo njemu:

Pročitajte: Dok se igrala utakmica za Mihu, Arijana rasplakala svet – Unuka Violante je ista deda FOTO

Arijana ojačala

– Naučio si me da se borim i da ne odustajem, učiniću sve da nastavim dalje našim putem – obratila se lepa Arijana Mihi, a potom objavila sliku sa njihovog venčanja uz pesmu Lejdi Gage ‘I’ll Never Love Again’.

AUTOR: SVET

IZVOR: Ekskluziv

FOTO: Instagram