Scandal

January 13, 2021 13:28

By

BAKA PRASE kritikovao Jelenu Đoković! (VIDEO)

Trenutno najpopularniji domaći jutjuber Baka Prase, čije je ime Bogdan Ilić, snimio je video u kome je otvoreno izeno prepisku sa suprugom najboljeg tenisera sveta, Jelenom Đoković.

Kritikovao Jelenu Đoković

Baka Prase je želeo da se slika sa Novakom, a razlog tome je video što se početkom godine popeo na prvo mesto liste najpopularnijih srpskih jutjubera. Pošto nije imao ideju kako da kontaktira Noleta, odlučio se da piše Jeleni.

Napisao sam da sam ja prvi jutjuber, on prvi reket, pa da bismo mogli da se slikamo. Rekao da sam non stop u restoranu, što jeste istina, ali i da se malo ušliham, i evo šta mi je odgovorila – rekao je Baka u videu objavljenom pre nedelju dana prenosi Monodo.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Zatim je Baka i pročitao poruku Jelene Đoković, koja je glasila:

Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate – pročitao je Ilić i nekoliko puta ponovio rečenicu “ne poklapaš se”.

Pa Nole psuje, razvaljuje kad izgubi poen, ja sam mala beba za njega – rekao je jutjuber i zaključio:

Bolje da je rekla nećemo.

FOTO: PRINTSCREEN