Bivši partner Ane Bekute
Svet

17 Novembra, 2022 21:15

Ovog lepotana je volela pre Mrke: Isplivala nikad viđena fotografija Ane Bekute i njenog bivšeg dečka

Bivši partner Ane Bekute oduvek je intrigirao javnost

Ana Bekuta već decenijama vešto izbegava tabloide, ali i situacije zbog kojih bi mogla dospeti u iste. Oduvek je vodila miran i povučen život, a u sam vrh narodne muzike dospela je zahvaljujući svom prelepom glasu i bezbrojnim hitovima.

Ivan Vučićević

Bivši partner Ane Bekute za javnost je bio nepoznanica

No, novinari kao da su se utrkivali da iskopaju nešto iz njene prošlosti. Međutim, osim toga da je bila primorana da na nekoliko meseci ostavi sina u domu za nezbrinutu decu, o čemu je i sama govorila, nikad se nije pojavilo ništa negativno vezano za njen život.

Ipak, javnost i dalje ne prestaje da se zanima za život popularne pevačice, naročito za njen ljubavni život, koji je od 2010, pa do prošle godine, delila sa političarem Milutinom Mrkonjićem.

I dok je o ljubavi sa Mrkom uvek rado govorila, Ana je izbegavala da pominje bivše partnere.

Pročitajte: Mračne tajne porodice isplivale, svađa trese dom – Ana Bekuta zabranila sinu da se oženi, stopirala venčanje 

Ata images

Ono što se zna je da je imala jedan kratak brak i dve veze posle toga, a obe su bile sa muzičarima.

Jedan od njih bio je Predrag Vidović Preja, sa kojim je, kako se pisalo, provela deset godina, a zajedno su i osnovali bend „Anabe“.

Iako je ljubav među njima bila velika, ljubav i poslovnu saradnju prekinuli su 1992. godine, a Ana je nakon toga uplovila u vezu sa muzičarem Slobodanom Žmakićem.

Bivši partner Ane Bekute je, kako se pisalo, neko vreme patio za njom, da bi potom pronašao sreću pored jedne lepotice.

Pročitajte: Bivši partner Ane Bekute pevačici uzeo svu imovinu i sve što je zaradila

Ana i Slobodan / Foto: Zoran Jakšić

Pevačicina veza sa Žmakićem trajala je godinama, no ona ni tada nije želela da govori o svom ljubavnom životu, iako nije skrivala da je u vezi.

No i ova ljubav se posle nekoliko godina raspala, da bi Ana, 2010. godine upoznala Mrku, sa kojim je pronašla sreću, koja je, nažalost, prekinuta njegovom smrću.

Bivši partner Ane Bekute i posle raskida poštovao je njenu želju sa privatnošću, pa nikada nije izlazio u javnost sa bilo kakvom pričom o pevačici ili njihovoj ljubavi.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ZORAN JAKŠIĆ, ATA IMAGES