Bogatstvo Cece Ražnatović svet portal svet tabloid svet
Svet

November 14, 2023 22:08

By

Ceca ostala bez vredne stvari koja je podseća na preminulog supruga: U sve umešana policija

Bogatstvo Cece Ražnatović tema je o kojoj se ponovo govori

Ceca Ražnatović ostala je udovica pre dvadeset i tri godine, a od tada su za nju usledili brojni teški dani, koji su, kako je i sama priznala, ostavili posledice kako na nju, tako i na njenu decu. I dok su svi raspredali o tome koliko je bogatstvo Cece Ražnatović nakon Željkove smrti, niko nije ni slutio kroz kakav pakao folk diva prolazi.

Bogatstvo Cece Ražnatović svet portal svet tabloid svet

Ata images

Pored toga što je izgubila supruga na najgori mogući način, te je morala da se bori sa stravičnim slikama koje verovatno nikada neće moći da zaboravi, ali i sa bolom za ljubavlju svog života, Ceca je morala danima policiji da daje izjave. Za to vreme govorilo se o tome kome će da pripadne Željkovo bogatstvo, da li će ga Ceca deliti sa njegovim bivšim suprugama

Pročitajte Nasledstvo neće pripasti Veljku – Željkova bivša žena otkrila sve o podeli imovine i porodičnim odnosima 

I dok godinama uopšte nije želela da govori o tome, 2018. godine folk diva je otkrila da se oko dela Željkove imovine još uvek vodi ostavinska rasprava.

– Ostavinska rasprava još traje, nije završena ni posle više od 12 godina – rekla je tada pevačica.

Bogatstvo Cece Ražnatović svet portal svet tabloid svet

Zoran Jakšić

Iako je očigledno da je vila u Ljutice Bogdana u njenom vlasništvu, kao i vila na Kipru, jedna za Cecu veoma vredna stvar još uvek je predmet ostavinske rasprave. U pitanju je blindirani džip kojim je na dan venčanja Željko stigao po Cecu u Žitorađu. Iako je vrednost ovog vozila velika, za folk divu i njenu decu ona pre svega ima emotivnu vrednost.

Pročitajte Željkova deca žele da oduzmu Ceci imovinu – Pogledajte kako izgleda kuća na koju nemaju pravo

Najteže od svega je to što se vozilo i dalje nalazi ispred pevačicine kuće, ali ona ne može niti da ga vozi, niti da ga proda, što ona svakako ne bi ni učinila.

Bogatstvo Cece Ražnatović svet portal svet tabloid svet

PRINTSCREEN/YOUTUBE

– Odmah preko puta kuće nalazi se parking na kojem je ovo vozilo. Tu je dovezeno nakon što je policija obavila detaljan pregled davne 2000. godine, kada je ubijen u hotelu na Novom Beogradu. Od tada se vozilo nije pomerilo. Mogu vam reći da je Željko uživao da se vozi u njemu. Džip je blindiran, a kao što vidite, obično staklo je popucalo od stajanja, mada ga je možda neko i namerno razbio. Tu je blizu stadion Crvene zvezde, ima mnogo navijača, pa ko zna – otkrio je prijatelj porodice Ražnatović.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM