Đorđe David doživeo saobraćajnu nesreću svet portal
Svet

May 19, 2023 22:00

By

Đorđe David pretrnuo zbog ćerke: Zbog Stašine operacije plakao kao kiša

Ćerka Đorđa Davida voljeno je dete, mama i tata daju sve da ne oseti surovost današnjice

Posle masakra u uglednoj beogradskoj osnovnoj školi, svi roditelji su u strahu, a ta briga ne zaobilazi ni poznate ličnosti. Đorđe David ne krije koliko je vezan za svoju ćerkicu Stašu, a posle ovih tragedija, živ nije.

Pročitajte Đorđe David isprozivao Balaševićevu ćerku – Ne znam zašto se mala, neuspešna ćerka bavi mnome

Ćerka Đorđa Davida

Rajko Ristić

– On je jako brižan otac, a tek sad mu se svašta mota po glavi. Kada je Staša pre par meseci imala lakšu operaciju, Đođe se živ isplakao. Dok je gledao posle intervencije, onako klonulu i bledu, srce mu se cepalo, a sad ne sme ni da pomisli na pobijenu decu. Staša živi sa majkom, takav je dogovor Đorđa i Ane. Oni su porodica, ali nisu u istom stanu i na istoj adresi. On brine o njima, zarađuje, vole se, potpuno je posvećen detetu, ali zgodnije im je da posle snimanja i nastupa ode u svoj stan.

Pročitajte Svima im je odbrusila – Đorđe David ispljuvao Milicu i Sašu, a onda je usledio neočekivani obrt

Ćerka Đorđa Davida

Ata images

– On i Ana su pričali o svemu što se dešava i ozbiljno se trude da što više zaštite dete. Đorđe malo i preteruje, već se plaši šta će biti kad Staša krene da koristi gradski prevoz, pa se šalio da će je kao manijak sa crnom kapuljačom na trotinetu pratiti u stopu. Oni su ćerkici kupili pametni sat da uvek znaju gde je i da može da pozove u pomoć, ali su joj nabavili i sprej za zaštitu – kaže prijatelj popularnog rokera i dodaje da je David dodatno uplašen za ćerku od pre tri godine kada su mu pretili da će je oteti i da će joj nauditi, pa ne čudi što čovek sada dodatno strepi.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Rajko Ristić