Ćerka Vesne Zmijanac svet portal svet tabloid
Svet

November 19, 2023 15:45

By

Plastične operacije izmenile joj lični opis, a zbog ovih se Nikolija posebno kaje

Ćerka Vesne Zmijanac zažalila zbog estetskih korekcija

Pevačica Nikolija Jovanović nikada nije krila da se za njen izgled nije baš u potpunosti pobrinula majka priroda, te da je nešto delo plastičnog hirurga. Ćerka Vesne Zmijanac na početku karijere je izgledala drugačije u odnosu na danas nakon niza estetskih intervencija. U jednom svom videu na TikToku, pevačica je otvoreno govorila o svim korekcijama koje je uradila na svom telu i licu, a zbog jedne se posebno kaje.

Ćerka Vesne Zmijanac svet portal svet tabloid

Ata images

Ćerka Vesne Zmijanac se kaje zbog estetskih korekcija

Kada su u pitanju korekcije, Nikolija je rekla da se kaje zbog silikona u grudima, a to je uradila jer je imala komplekse. Rekla je da može da vrati vreme nikada ne bi ugradila silikone.

“Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu da promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka” – rekla je Nikolija.

Zatim je rekla da se kaje i zbog usana jer su joj se od operacije deformisala, ali priznaje da nije odolela trendu koji i dan danas traje.

Ćerka Vesne Zmijanac svet portal svet tabloid

Foto: Instagram

Pročitajte Nikolija se podvrgla još jednoj estetskoj intervenciji – Lice joj je sada potpuno nepomično FOTO

“Druga glupost koju sam napravila, a koju sam ispravila, su usta. Moja divna, prelepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan danas. Tada je bilo samo trajnih operacija usana i ona su se vremenom izobličila, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno. Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam nažalost morala da prođem kroz operacioni proces. Velika su, lepa i ne znam šta mi je to trebalo. Uradila sam trajnu šminku, pa uvek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila, priznala je pevačica koja je istakla da se ne kaje zbog operacije nosa jer je imala devijaciju, kao i i da u gornjoj vilici nema prirodne zube.”

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram