Snaja Ivice Dačića
svadba na pomolu

26 Juna, 2022 19:00

Dačić ženi sina: Snajka pevačica i bivša ministarka (foto)

Pevačica Milica Jokić i Luka, sin Ivice Dačića, već nekoliko meseci uživaju u ljubavi, a kako upućeni tvrde, sve su bliži famoznom ludom kamenu.

Dačić ženi sina sa bivšom ministarkom

– Milica se upoznala sa Lukinim roditeljima. Prvo se srela sa budućom svekrvom Sanjom, da bi posle nekog vremena upoznala i Ivicu. Oni se već zovu snajka, svekar, svekrva. Milica živi sa Lukom, i u emisije idu zajedno i pitanje je dana samo kada će i formalno da ozakone svoju vezu – kaže naš izvor.

Pročitajte: Ognjen Amidžić poklonio Ivici Dačić pesmu za rođendan!

dačić ženi sina

Rajko Ristić

– Luka i ja se super slažemo, sve ide kako treba. Jednog dana kada se desi svadba, volela bih da nam pevaju Ceca i Aco Pejović. Znam, skromna sam. Naravno, ima tu i dosta mlađih kolega koje bih volela da vidim sa mirkofonom – rekla je Milica koja je Luku upoznala na jednom od svojih nastupa, ali se ljubav prava desila u Egiptu na letovanju koje je organizovao Dragan Marković Palma.

Pročitajte: Ivica Dačič zapevao sa snajkom!

dačić ženi sina

Rajko Ristić

Inače,Milica se na estradnu scenu probijala od 12. godine kroz muzička takmičenja Neki novi klinci, Zvezde Granda, Pinkove zvezde, a neko vreme je bila članica grupe Ministarke, zajedno sa Kijom Kockar.

dačić ženi sina

Rajko Ristić

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić