Svet

24 Avgusta, 2021 13:10

Dalila Dragojević OTKRILA PLAN za novu sezonu Zadruge! Ovu GREŠKU neće ponoviti!

Dalila i Dejan Dragojević ulaze u Zadrugu 5, i posle dugih pregovora spremni su da se usele u Belu kuću. Njih dvoje ovog puta na imanje u Šimanovcima odlaze sa potpuno promenjom taktikom.

Dalila Dragojević otkrila plan igre!

Ukratko Dalila je za SVET otkrila da je njihov plan, da nema plana!

Odlučili smo se da uđemo u Zadruga jer se dobra ponuda ne odbija. Još uvek nismo napravili plan šta ćemo s tim novcem jer znate šta se prošli put desilo. Ne zanima me ko ulazi od takmičara jer o tome odlučuje produkcija, niti znam ko ulazi. To nisu stvari koje mene dotiču! Polako se se pakujemo i spremamo za Zadrugu – rekla je Dalila za SVET.

Podsetimo Dalila je komentarisala i da su pregovori sa produkcijom bili „povuci – potegni”, ali ipak uspeli da naprave dogovor. Njih dvoje se nisu posebno spremali za ulazak, ali je Dejan otkrio koju grešku neće ponoviti

Mi se nismo spremili. Niti razmišljamo šta ćemo obući, ništa nismo radili. Prošle godine smo ušli sa 13 džakova odeće. To se ovaj put neće desiti. Odeća vam tamo stvara smetnju. – rekao je Dejan.

Dalila koja nije želela da komntariše ostale zadrugare imala je kratak komentar o Dejanovom bratu Davidu, Ani Korać i Aleksandri Subotić.

–  Dobro, ulazi Aleksandra. Mi smo tu, pa smo tu. Nema šta da se držimo. Od nas možete očekivati iskrene reakcije, iskrene emocije... – rekla je Dalila, a na pitanje o Davidu i Ani  Korać rekla je:

Ne znam o kome pričate, zaista…

Ja znam o kome pričate, ali su to neke stvari koje više ne piju vodu. Te osobe me ni u rijalitiju, ni u spoljnom životu ne zanimaju. Pomirenje sa Subotićkom nije pravljenje priče, desilo se spontano, ništa na silu nije bilo. Videli smo se jednom, dva puta. Imamo pravo da se pomirimo – rekao je Dejan, piše Kurir.rs.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ