Scandal

25 Septembra, 2020 14:46

Darko DUŽAN Ani Sević 10.000 €! Puko joj film pa PRESAVILA TABAK!

Kako prenose domači mediji, pevačica Ana Sević rešila je da pokrene tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića zbog neizmirenih alimentacija za ćerkicu Lorenu.

U dugovima do guše!

Darko navodno, iako je obećao da će izmiriti svoja dugovanja, to do danas nije učinio, pa je Ana potražila pravdu na sudu.

„Ana je još prošle godine tužila Darka, ali su se zbog pandemije koronavirusa tek nedavno sreli na sudu. Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je na neverovatnih 1.100.000, što je oko 10.000 evra, ispričao je za Alo izvor blizak nekadašnjem bračnom paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

Darko se na sudu pravdao svojom teškom materijalnom situacijom, te je molio za razumevanje, ali su advokati Ane Sević insistirali na tome da pevač nije plaćao alimentaciju ni pre saobraćajne nezgode.

„Sudiji je govorio kako zbog saobraćajne nesreće u kojoj je smrt izbegao za dlaku gotovo godinu dana nije nastupao, a kako i danas vraća dugove nastale u tom periodu, kako za lečenje, tako i za život. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog koronavirusa otkazani svi nastupi, te kako njegova verenica ne radi, kako izdržava roditelje…” , ispričao je izvor pomenutog lista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Prema pisanju štampe, nakon ovog glavnog pretresa na kojem su saslušani i Ana Sević i Darko Lazić, sudija je zakazala novo ročište za nekoliko meseci, a pevaču je stavljeno do znanja da ono što duguje svojoj ćerki mora da isplati.

FOTO: RAJKO RISTIC/ INSTAGRAM