Dijeta Saše Popovića svet portal
Svet

March 2, 2024 10:15

By

Za manje od dve nedelje do idealne težine: Saša Popović otkrio dijetu u kojoj nema gladovanja, a kilogrami nestaju

Dijeta Saše Popovića daje sjajne rezultate

Saša Popović je oduvek bio fit, ali ipak kaže da je svakog proleća na dijeti, jer se tokom zime ugoji. Bivši direktor Granda uživa u gurmanlucima, ali zna i kada treba da probuši kašiku.

saša popović

Bojan Vuković

Dijeta Saše Popovića je efikasna

“Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim! Tada je vreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih meseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane”, izjavio je Popović.

Saša Popović objašnjava šta se nalazi na njegovoj trpezi dok je na dijeti.

“Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci.”

Dijeta Saše Popovića daje odlične rezultate, a on ističe da je njemu dovoljno samo dve nedelje kako bi izgubio višak kilograma.

“Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, iz gubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program”, rekao je Saša.

Pročitajte Branislav Lečić zamalo umro na sceni – Monasi sa Hilandara mu rekli za magični lek za izlečenje

Kad se reši viška kilograma koji su se nakupili tokom slava i praznika, Popović lagano održava liniju tokom leta.

saša popović

Ivan Vučićević

“Leti sam uvek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima”, izjavio je Saša Popović koji ne podržava rigorozne dijete u kojima ljudi gladuju jer brzo odustanu od mršavljenja.

Pročitajte Suzanina i Sašina ćerka napustila dva fakulteta, otvorila salon, a sad je pokrenula novi biznis (foto)

“Najgore je kad se čovek opusti, nagoji i onda posle kaže: “E, od sutra ću da držim dijetu”. Onda sutradan krene, izdrži tri dana i posle toga gotovo, sve po starom. Kad se dobro najedeš i nisi gladan, onda ti je lako da kažeš da ćeš na dijetu!”

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević, Bojan Vuković