Dragana Katić i Hari 1
Svet

23 Januara, 2021 21:00

Dragana Katić i Hari Varešanović KRIJU da su bili ZAJEDNO!

Dragana Katić i Hari Varešanović sreli su se protekle nedelje posle dugo vremena na snimanju emisije „Nikad nije kasno“. Iako su oboje i profesionalno i emotivno ispunjeni, susret voditeljke i muzičara podgrejao je stare priče da je između njih postojalo nešto više od profesionalnog odnosa, tačnije da su bili u vezi.

Dragana Katić i Hari 2

Daljina je rasturila vezu Dragane i Harija

“Pre dosta godina njih dvoje su bili jedna od glavnih tema, da su zajedno, u emotivnoj vezi. To je trajalo jedan izvesni period, onda su se razišli. Daljina, kilometri, a i obaveze su učinili svoje. Svako je imao neki viši cilj. Svako krenuo svojim putem, ali su ostali u skroz ok odnosima. Posvetili su se karijerama, porodicama. Imali su druge prioritete u životu“, započinje priču za novi broj magazina SVET.

Dragana Katić i Hari 3

Nije bilo podgrevanja starih emocija

„Baš iz tog razloga bilo je zanimljivo videti ih ponovo zajedno, makar na snimanju emisije. Ipak, koliko znam, Hari je u braku, Dragana je izjavila da ima emotivnog partnera, tako da sada o nekom podgrevanju starih emocija verujem da nema ni reči. Ali je bilo lepo videti ih u istom bekstejdžu, gde su se uredno pozdravili i normalno porazgovarali. Baš kao i u emisiji, gde su lepo sarađivali i pričali. Zašto i ne bi kad su civilizovani ljudi”, ispričao je izvor za SVET.

PROČITAJTE JOŠ: SVET na GAJBI kod Dragane Katić! Stan je SREDIO sin Boban

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: ATA IMAGES