Star

27 Februar, 2021 16:00

Goca BESNA kao ris! Teodora DIŽE KREDIT da kupi Ninu STAN!

Teodora Džehverović mudro ćuti i ne haje za prozivke što fanovima naplaćuje i čestitke za slavlja! Devojka ima viši cilj i samo za to radi, pa je čak rešila da podigne kredit i kupi stan za sebe i svog dečka Nina Čelebića.

Goca besna kao ris!

Kako smo saznali, već su bili zajedno u jednoj banci da se raspitaju za uslove i ako sve bude išlo po planu, uskoro se sele u svoj dom!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Teodora se nadala da će zaraditi dovoljno i da će kupiti stan za keš, ali kako je korona sve stopirala, moraće da digne kredit. Uzeće  stambeni kredit na 15 godina, ali veruje da će ga vratiti i pre, samo da počne da radi. Već je izabrala i gajbu. Sa Ninom se opredelila za jednu na Novom Beogradu, zgrada je još u izgradnji, taj stan je na trećem spratu, ima oko 70 kvadrata – priča izvor za Star i dodaje:

Njena mama Goca nije bila oduševljena idejom da Teodora podiže kredit, ali su je na kraju ubedili da je taj potez ipak ispravan, jer i ona i Nino svakako plaćaju kirije, pa je bolje da te pare daju za stan koji će im ostati. Njihova veza je veoma ozbiljna. Iako Teodora podiže kredit za stan koji će kupiti na svoje ime, Nino će takođe učestvovati u otplati. Teodora ima želju da u stanu napravi veliki garderober i baš ovih dana sa Ninom osmišljava svaki kutak – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ