Svet

17 Aprila, 2021 18:00

Goca Božinovska rekla PRIJI da ne DOLAZI na sahranu!

Majka Goce Božinovske preminula je posle nekoliko meseci ležanja u gipsanom koritu, a na sahranu od pevača došla je samo Zlata Petrović. Iako je tokom cele karijere sa svim kolegama Goca baš dobra, oni sada nisu bili uz nju.

Od kolega došla samo Zlata, drugi se plaše korone na groblju, ali ne na žurkama

Zlata joj je kao sestra, ali sramota da se više niko nije setio. Verovatno će reći da se plaše korone, ali ne plaše se da pevaju po korona žurkama i idu u šoping – kaže Gocin komšija iz Čačka, ali Zlatu to ne zanima.

Ne volim da zalazim u to ko je došao, a ko nije. Ja sam tu sa Gocom, ostaću dok se ne da prva subota, kako red nalaže, pa ćemo zajedno da se vratimo za Beograd. Mi smo jedna uz drugu i u dobru i u zlu, i tako će uvek biti. – rekla je Zlata za SVET.


Majkica će konačno da se odmori. Od januara muku je mučila sa bolovima. Ne znam kako ću da se pomirim sa tim što je nema, ali šta da radim. Tu sam sa porodicom, mojom Zlajkom. Prijatelji hteli da dođu na sahranu, ali rekla sam priji da se ne maltretiraju po ovoj kiši i prevaljuju toliki put – kaže Goca koja ni trudnoj snajki nije dala da dođe na sahranu, jer po običajima to ne valja.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/ATA IMAGES