Instagram Ane Ivanović
Svet

June 13, 2023 22:00

By

Nema ga više na fotografijama, kraj jedne epohe: Bastijan je u Aninom životu davna prošlost FOTO

Instagram Ane Ivanović sada služi samo za poslovne poduhvate 

Šta se dešava u domu Ivanović-Švajnštajger, zapitali su se fanovi nakon što je Bastijan misteriozno prestao da se pojavljuje u objavama supruge Ane Ivanović.

Pročitajte Porodični video otkriva koliko je presladak najmlađi sin Ane i Bastijana, na snimku po prvi put i Luka i Leon VIDEO

Instagram Ane Ivanović

Foto: ATA images

Ana je donela na svet njihovog trećeg sina pre mesec dana, i rado deli trenutke iz svog doma, ali fudbalera, sada već, prestala je da objavljuje.

Čini se da je sve u redu u njihovoj porodici, jer su fanovi sreli Bastijana i Anu tokom šetnje i odlučili da ovekoveče ovaj trenutak. Njihovi osmesi dokazuju da se harmoničan par i dalje slaže, a zli jezici utihnuli su.

Pročitajte Ova žena se nije ni porodila – Ana Ivanović nakon mesec dana od porođaja kao manekenka FOTO

Instagram Ane Ivanović

Razlog što se Bastijan više ne pojavljuje kod supruge na društvenim mrežama najverovatnije ima veze sa tim što naša teniserka prostor na Instagramu koristi pretežno na promociju kozmetičkih proizvoda i zdravog života, piše Story.

Pročitajte Treći porođaj promeni svaku ženu – Pogledajte prvu fotografiju Ane Ivanović, uslikana je sedam dana nakon što je rodila sina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Podsetimo, ime trećeg sina Ane Ivanović i dalje nije poznato javnosti, ali sudeći po pisanjima stranih medija, njegovo ime počinje slovom “L”, jer se drugi sinovi ovog para zovu Luka i Leon.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: GETTY images