intervju tamare đurić
Svet

November 9, 2023 20:45

By

Krila bolest sve do sad: Tamari Đurić ustanovljena teška dijagnoza

Intervju Tamare Đurić nikad nije bio iskreniji

Tamari Đurić nedavno je otkriven tumor na dojci, tokom redovnog pregleda, ali odmah je izvršena operacija i sve je prošlo u najboljem redu. Iskren intervju Tamare Đurić otkriva da je zdravlje poznate starlete ponovo na zavidnom nivou. Evo šta je povotom ove teme otkrila za novi broj SVETA.

Intervju Tamaare Đurić

ATA images

Intervju Tamare Đurić govori iskreno o svemu što joj se dogodilo u prethodnom periodu

– Dobro sam, sada je zdravstveno sve kako treba. Shvatila sam da ne postoji zdrav čovek, samo nepregledan. Bilo je malih poteškoća u prethodnom periodu što se zdravlja tiče, ali sada sam hvala Bogu idealno.

Pročitajte Nova promena Tamare Đurić nema veze s operacijom na licu, sada je korigovala nešto drugo FOTO

Budući da deluje kao jaka žena, Tamara je u intervjuu za novi SVET otkrila da li je to zaista tako.

Intervju Tamaare Đurić

ATA images

– Hvala na zapažanju, jesam jaka zato što sam prizemna i stabilna i ne letim, kad čvrsto stojiš nazemlji, onda si isto tako čvrst i imaš jak karakter. Samim tim lako rešavaš probleme, mislim ako želiš da ih rešiš, i ako si realan prema sebi – rekla je Tamara pa otkrila šta može lako da je slomi…

Pročitajte Ona mi je kao profi igračica – Tamara Đurić rekla šta misli o Karleuši, ovo ćete pročitati dvaput

– Ne može da me slomi, ali može da me pogodi dosta stvari. Ja sam inače emotivna. Pogotovu otkako imam svoje dete, osetljiva sam mnogo na decu. Kada dobijem poruku da nekom detetu treba sms-om da se reši zdravstveni problem, to me poremeti, a sa druge strane okrenem se pa gledam kako svesija. Taj lažni sjaj ume da me iznervira, slomi, poremeti.

Intervju Tamaare Đurić

Rajko Ristić

Intervju Tamare Đurić iskren je do srži, otkrila da li joj nedostaje bivši muž

Nedavno je objavila i snimak bivšeg supruga sa ćerkicom, a na pitanje o tome da li joj nedostaje suprug Tamara je bila krajnje iskrena:

– Da, ja generalno objavljujem sve uspomene na svom Instagram profilu. Skoro je bilo Tamarino krštenje kao uspomena i bila bi Nikolina i moja godišnjica braka, ali smo se mi u međuvremenu razveli, ali i to je moja životna uspomena i ja je delim kao takvu. Nisam nikada odbacivala delove svog života i hemijskom ih precrtavala, uvek sam svoju prošlost čuvala u srcu i to je to. Naravno da mi nedostaje, meni nedostaje svako koga sam volela, ne mogu nekom jednom da volim pa da prestanem. Ja kad nekog volim volim ga za ceo život. 

Pročitajte Tamara Đurić raskrinkala Katarinu Živković – Ona je babadevojka koja spava s oženjenima i rastura tuđe porodice

Ceo interjvu Tamare Đurić u kom je otkrila svoje najdublje tajne ali i pričala o zvezdama poput Jelene Karleuše, Jovane Jeremić i Cece od sutra možete pročitati u novom broju nedeljnika SVET!

Intervju Tamaare Đurić

SVET

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images