EVO KO MIRI IVANU I ŠA
Svet

March 25, 2021 21:00

By

Ivana progovorila: „Ša me je UNIŠTIO, ali KARMA je čudo”

Ivana Aleksić još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša ogorčena je ponašanjem repera koji joj je do pre neki dan pred milionima gledalaca izjavljivao ljubav, a sada je pred tim istim milionima ponižava.

Ivana ogorčena na Ša!

Tara Simov i Ša se svakodnevno maze, ljube, spavaju zajedno i imaju s*ks, dok Ivana sve to posmatra ne verujući sa kim je provela sedam godina u braku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Ivana je ogorčena, ne može da veruje šta je doživela od supruga nakon sedam godina uzajmne podrške, ljubavi, pažnje, uništio je, a imali su divan brak. Znate kako kažu karma je čudo, sve će se to njemu vratiti, patiće on kad izađe za Ikom, neće znati šta ga je snašlo. Tamo živi u nekom paralelnom, nerealnom svetu, ali stići će ga sve kad izađe. Javno je prevario sa dvadeset godina mlađom devojkom, a na sve to još nju okrivljuje, kako je ona njega ostavila pred milionima. Razočarana je, kako i da ne bude. Ušao je u rijaliti da zaradi za porodicu, ona mu je pružila maksimalnu podršku, a on joj je tako vratio. Razmišlja ko zna zašto je to dobro, možda i bolje što je to uradio javno, ko zna šta joj je sve radio iza leđa i šta bi tek radio da su ostali zajedno. Ivana mi je rekla da misli da se on udaljio od nje, zato što ne mogu da imaju decu i da se zato zalepio za Taru – kaže za Svet Ivanina prijateljica i dodaje da Nenadovo poznastvo sa Tarom traje od ranije:

Pa on se sa Tarom i ranije dopisivao, pre Zadruge. Ona mu je često slala poruke, zavodila ga, svašta mu pisala, Ivana je to znala, sve mi je pričala, ali nije obraćala pažnju, jer na nju gledala kao na neko dete, a ona je i pre planirala da im uništi brak. Ša je temperamentan tip, neće taj dugo trpeti Taru koja mu prigovar i ljubomoriše za svaku sitnicu. Imaju sličnosti, oboje su ljige, prevaranti, dvolični i bezosećajni ljudi, eto to su njihove sličnosti. Ivana je definitivno rešila da stavi tačku na odnos sa Nenadom, čeka da izađe iz rijalitija, pa da se i zakonski razvedu. Iselila se iz njihovog zajedničkog stana, njoj ne treba ništa, ništa mu neće ni tražiti. Sada želi samo mir, ja sam njena prijateljica i smatram da javnost treba da zna istinu – zaključila je ona.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / RAJKO RISTIĆ