Jovana Jeremić MIlošević, Voja Milošević
Star

July 19, 2021 19:00

By

Jovanu Jeremić napao muž da ga vara!

Jovanu Jeremić napao muž!

Kako Star saznaje, muž Jovane Jeremić sumnja da ga ona vara. Naime, Jovana je na moru sa æerkicom, a Voja je sam u Beogradu, pa mu baš i nije svejedno. Zna da je Jovana i te kako poželjna, a kako mu se jadan dan nije javljala, uhvatila ga je panika da mu nije verna!

FRKA NA MORU!

Jovana Jeremić Milošević, Voja Milošević

Jovana se jedan ceo dan nije javila Voji sa mora, pa je nastao karambol. A da sve bude još gore, sve vreme je bila aktivna na mrežama, ali njemu nije odgovarala na poruke i pozive. Baš ga je uhvatila panika, ma nije znao šta ga je snašlo. Pogotovo što je sad bez njega na moru. Bio je baš besan, a kad mu se konačno javila na telefon, otvoreno je pitao da li ima ljubavnika, jer se ponaša i kao slobodna žena i flertuje po plažama u oskudnim kostimima! Jovana se sve vreme smejala i govorila mu da ga ne razume i da on nije oženio domaćicu koja će da miriše na sarmu! Naglasila mu je da ima pravo i da se ne javi ako to ne želi, a posebno se naljutila jer nije mogla da se javi jer je bila okupirana ćerkicom i kupanjem! Na kraju mu je oštro zapretila. Objasnila mu je da ako bude našla ljubavnika da će mu to i reći i da ona nije žena koja vara. Rekla mu je da nema šta da krije od njega i da je razočarana što je napao bez povoda – priča nam izvor blizak voditeljki i dodaje:

Pročitajte: Jovana Jeremić napadnuta! Uništen joj je automobil!

Jovana Jeremić Milošević, Voja Milošević

UMESTO DA ČUVAŠ DETE, TI FLERTUJEŠ PO PLAŽAMA

Toliko je bila ljuta na njega da nije htela da komunicira sa njim do kraja dana. Tek su kasno uveče spustili loptu kad su se čuli pošto je Lea zaspala, pa je Jovana mogla da priča na miru – završava naš izvor, a mi smo pozvali Jovanu za komentar:

Na odmoru sam, uživam, ne dajem izjave – bila je kratka voditeljka.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ