Život Lidije Vukićević svet portal
Svet

December 2, 2023 10:15

By

Lidija Vukićević otkrila kako da sami napravite masku za kosu, stvarno radi (recept)

Kosa Lidije Vukićević njen je zaštitni znak

Lidija Vukićević važi za jednu od naših najlepših i najatraktivnijih glumica, ali i pored lepog lica i zavidne figure, ona je oduvek bila prepoznatljiva po svojoj bujnoj kosi.

Kosa Lidije Vukićević

Instagram

Maska za kosu po receptu Lidije Vukićević

Kosa Lidije Vukićević već decenijama izgleda zdravo i negovano, a jednom prilikom je poznata glumica otkrila tajnu kako svoju bujnu, kovrdžavu kosu neguje. Mnoge je zanimalo koja je tajna uz pomoć koje Lidija hridrira kosu i da li postoji neki tajni sastojak. Glumica je jednom prilikom na svom Instagram nalogu otkrila tajnu svoje lepo negovane kose i koji su to magični saastojci koje ona koristi za hidrataciju kose i lokni.

Zanimljiva je činjenica da glumica uopšte ne koristi skupe preparate za kosu, a ove sastojke za masku koja ona pravi sigurno svaka žena ima u kući. Prava, domaća, kućna maska za kosu po receptu Lidije Vukićević se sastoji samo od maslinovog ulja i meda. Vrlo jednostavan recept, a veoma efikasan.

Kosa Lidije Vukićević

Instagram

Pročitajte Osmeh od uva do uva, sreća na svakom koraku – Lidija Vukićević uživa sa dečkom u Italiji (foto)

Za divnu kosu, predlažem vam ovu masku. Pomešajte dve supene kašike maslinovog ulja i dve supene kašike meda u kompaktnu smesu i nanesite na mokru kosu.
Ostavite da odstoji 45 minuta i zatim isperite.

– “Kosa će vam biti zahvalna!”, kaže Lidija.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram