Veridba Lepe Brene
Svet

19 септембра, 2023 15:45

By

Lepa Brena prisetila se starih dobrih vremena: Otkrila kako je izgledala njena veridba i očeva reakcija na Bobu

Veridba Lepe Brene prošla je emotivno

Najpoznatija jugoslovenska zvezda Lepa Brena u skladnom braku s Bobom uživa već preko tri decenije  a o odnosu sa suprugom često priča u superlativu. Lepa Brena ne krije detalje braka ali ni upoznavanja te je ovog puta vrlo rado kako je izgledao njihov susret a kasnije i veridba.

Veridba Lepe Brene

ATA images

– Tandem kao što smo Boban i ja, zaista smo zaslužili taj epitet – rekla je Brena svojevremno za domaće medije te ispričala kako se osećala kada ga je prvi put videla…

– Bobu sam sasvim slučajno videla na naslovnoj strani TV dodatka, bio mi je slobodan dan i mogla sam da prelistam novine što nije bio slučaj jer sam imala po dva koncerta dnevno. Drug mi kaže to je naš najbolji sportista, a ja odvratim: ‘Ju što je sladak, baš bih volela da ga upoznam i valjda je kosmos čuo, zato pazite šta govorite otkrila je.

Veridba Lepe Brene

Rajko Ristić

Nakon ove izgovorene rečenice, njihov susret se dogodio…

– Na premijeri u Domu Sindikata bili smo u bekstejdžu i meni Bata Živojinović kaže: ‘Šta stojiš ovde, idi tamo došao Boba Živojinović’. Ja ga se setim sa naslovne i kažem ako je to taj idem ja. I probijem se kroz masu da stignem do njega, on stoji u nekom bež mantilu naslonio se na vrata i ja kažem: ‘Pa dobro gde si ti do sad?’, on se tu nasmejao i rekao: ‘Pa tu sam’. Dogovorili smo se da se vidimo bez nekih pretencioznih iščekivanja, ali mi je on istog trenutka bio sladak i dopao mi se.

Veridba Lepe Brene

Rajko Ristić

Evo kako se desila veridba Lepe Brene

Lepa Brena koja danas uživa u skladnom braku punom razumevanja i ljubavi, prisetila se veridbe, za koju je priznala da je zamišljala romantičnije. Otkrila je kako se to desilo za vreme Oktoberfesta gde je odvela roditelje te je Boba iskoristio tu priliku i zatražio njenu ruku…

– Bilo je kasno, oko deset uveče, a on kaže: ‘Idem do njih da pitam da te zaprosim’. Malo sam drugačije zamišljala tu prosidbu, da ćemo biti na nekoj večeri, malo romantičnije. No, on je uzeo neku bocu najboljeg konjaka i pokucao. Mama i tata su bili u pidžami. Čujem ga kako priča: ‘Čika Abide i teta Ifeta, mi nemamo mnogo vremena, a i vas nemam priliku kada da vidim, ja sam došao da pitam za ruku vaše…’ Nije ni završio rečenicu, a moj otac je ustao iz kreveta: E pa, deco, neka vam je sa srećom – izjavila je pevačica.

Veridba Lepe Brena nije prošla onako kako je pevačica zamišljala ali je nakon svega ostala lepa uspomena o kojoj danas s osmehom priča.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević