Kuća Aleksandre Prijović svet portal svet
Svet

April 5, 2023 19:30

By

Filip nije jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom je Prija bila u vezi pre braka

Ljubavni život Aleksandre Prijović godinama intrigira javnost

Godine 2013. domaći mediji brujali su o navodnoj vezi Prije i Viktora Živojinovića. Kako su tada pisali, pevačica Aleksandra Prijović brzo je prebolela vezu sa Amarom Giletom i uplovila u novu romansu, i to sa sinom Lepe Brene, maločas pomenutim naslednikom…

Pročitajte: Milica Tomašević objavila slike s drugim u inat Breni – Njegova sličnost sa Viktorom je neverovatna (foto)

Ljubavni život Aleksandre Prijović

Ata images

Naime, Viktor je, kako je tada preneo Kurir samo zbog pevačice došao na snimanje novogodišnjeg programa „Grand produkcije“, a sve vreme je pogledom pratio pevačicu, dok su u pauzama prisno razgovarali.

– Aleksandra i Viktor se poznaju već duže vreme i zaista su u početku bili dobri prijatelji. Međutim, to prijateljstvo je preraslo u ljubav, te su njih dvoje uplovili u ljubavnu vezu. Sve češće su počeli da se viđaju i druže i zaista imaju poverenje jedno u drugo, a Viktoru je jako drago što njegova mama Lepa Brena ima izuzetno lepo mišljenje o Aleksandri i veoma joj je draga. Ipak, oni ne žele da u javnosti pričaju o ovome, ali ste mogli da vidite na snimanju novogodišnjeg programa „Grand“ produkcije koliko su bliski bili. Pa on je tamo otišao samo zbog nje – izjavio je izvor blizak ovom paru.

Pročitajte: Šta sve majci neće prirediti – Viktor Živojinović ostavio Brenu bez komentara, evo šta je sada učinio (foto)

Ljubavni život Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

Inače, Viktor i Aleksandra su se na snimanju sve vreme navodno zaljubljeno gledali, razgovarali, a Brenin sin je u jednom trenutku svojoj dragoj pokazivao sadržaje iz svog telefona. Da je srećno zaljubljena Aleksandra je potvrdila na društvenoj mreži Fejsbuk kada je stavila status:

Pročitajte: U rodnu kuću nije uložila ni dinar – U ovom skromnom domu rođena je Aleksandra Prijović FOTO

Ljubavni život Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

– Ja imam najboljeg momka na svetu – koji je nakon snimanja obrisala, dok na pitanja o vezi sa Viktorom nije otkrivala detalje.

– Ja Viktora dugo poznajem. Mnogo se lepo družim i sa njim, ali i sa njegovim bratom Stefanom – bilo je sve što je rekla Prijovićeva.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić