Star

24 Septembra, 2020 21:00

Ljupka otkrila sve o INCIDENTU sa generalom! „Smeta što me nazivaju LJUBAVNICOM”

Prošlog petka kao bomba odjeknula je vest da je Ljupka Stević polupala dva automobila svom dugogodišnjem dečku generalu Simiću, kada je povredila i ruku zbog čega je završila na VMA i zaradila nekoliko kopči!

Ljupka: „Dragana Mirković je jedina pozvala, niko me se više nije setio!”

Naime, pevačica je saznala da je partner nakon deset godina veze vara, tako što mu je u automobil podmetnula prisluškivač, pa mu se instant revanširala!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljupka Stevic (@ljupkastevic) дана

Ne mogu da kažem da sam ponosna na sve ovo, ni na kraj pameti mi nije bilo da do ovoga može da dođe. Samo da je bio fer, da je seo sa mnom i rekao mi kako stvari stoje, ništa ne bi bio problem! Popričali bismo, rastali se kao ljudi i svako na svoju stranu. Ali ne, on je ispao ološ prema meni na kraju, varao me i lagao i kada sam saznala sve, kada sam za sve to imala dokaz, on mi je rekao da sam luda žena, ni tada nije smeo da stisne petlju i sve mi prizna! Ja sam sa tim čovekom želela da osnujem porodicu, da ostarim pored njega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljupka Stevic (@ljupkastevic) дана

-Da se odmah razumemo, smeta mi što me neki nazivaju ljubavnicom, jer ja sam sa tim čovekom živela i planirala budućnost, svi su znali da smo zajedno, nazivali su me njegovom ženom, on je papirološki oženjen, ali pet godina unazad mi zajedno živimo, izlazimo, krećemo se svuda zajedno. Tako da ja ljubavnica nisam! – kaže nam potrešena pevačica i nastavlja:

Sponzoruša tek nisam, jer da sam htela da to budem, našla bih biznismena sa kojim bih putovala po Maldivima, bahatila se, imala svoj stan, ja živim kao podstanar i nemam čak ni svoj automobil, ne bih sigurno bila deset godina sa policajcem koji ima vrlo skromna primanja. Ja sam sa njim bila iz čiste ljubavi. Eto kako mi je na kraju vratio! Stavila sam mu u kola prisluškivač i nakon 24 sata imala sam šta da čujem, vrlo nežnim tonom se obraća devojci, tepa joj i zakazuje viđanje kod njega na Avali, da se brčkaju u bazenu – priča Ljupka.

Oporavljam se psihički, ja sam jaka žena, borac, ne želim da na mene neko gleda kao na paćenicu, u naletu ogromnog besa sam uradila to što sam uradila. Jedino me je Dragana Mirković nazvala i dugo smo razgovarale, niko od kolega me nije okrenuo, ne mogu ni da kažem da sam očekivala, ne zameram nikome. Dragani mnogo hvala, značio mi je njen poziv – završava Ljupka koja je dobila 30 dana zabranu prilaska sada već bivšem dečku!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR