Dijeta Marije Šerifović svet novine svet portal
Svet

July 7, 2023 15:30

By

Konačno ga je pokazala: Ovaj muškarac je osvojio srce Marije Šerifović, pevačica ne krije emocije FOTO

Marija Šerifović pronašla posao Mustafi, evo gde radi

Teška životna priča mladog momka iz Zenice, Mustafe Hrustića koji je živeo ispod mosta dirnula je čitavu javnost u regionu. Dvadeset četiri godine ima Mustafa i glas slavuja, ali život ga do sada nije mazio, naprotiv, borio se na sve načine da preživi i prehrani se, sve dok za njegovu tragediju nije čula Marija Šerifović.

Pročitajte: Kakva majka, takva ćerka – Marija i Verica Šerifović u kupaćim kostimima, prizor će vas oduševiti FOTO

Marija Šerifović pronašla posao

Foto: Ata images

Pevačica je Mustafi sredila stambeno pitanje, te mu platila kiriju za godinu dana kao i tri obraka dnevno u obližnjem restoranu, nakon čega mu je zajedno sa gradonačelnikom Marija Šerifović pronašla posao u Zenici, gde će sređivati bazene. Na internetu je objavljen snimak koji pokazuje kako izgleda jedan Mustafin radni dan, a kako je on istakao, i te kako je zadovoljan.

Pročitajte: Užasna istorija se ponavlja – Otac Marije Šerifović preti Verici i maltretira je, pevačica u strahu za majčin život

Marija Šerifović pronašla posao

Youtube printscreen

– Radim sve. Kad je gužva ima više posla, ali zadovoljan sam. Nije mi dosadno. Srećan sam sada hvala Bogu. Neki su mi pisali da ne želim da radim, ali to nije istina, samo da je pošten posao i to je to. Lepo mi je, ne razmišljam da li ću zaraditi dovoljno i imati za sebe, znam da me čeka plata za mesec dana – istakao je on.

Pročitajte: Menja život iz korena, Marija Šerifović prava dama – Obukla roze dugu haljinu, komplimenti pljušte FOTO

Marija Šerifović pronašla posao

Instagram

Mustafin kolega se takođe oglasio, te istakao da je od njegovog dolaska sve krenulo na bolje.

– Dolaskom Mustafe mnogo toga se promenilo. Više ljudi dolazi, žele da se slikaju sa njim, pitaju da li je to “Marijin Mustafa…”, i slično. Sve u svemu ispalo je super na kraju – ispričao je Mustafin kolega.

Pročitajte: Čuju se svadbena zvona – Marija Šerifović otkrila detalje venčanja i progovorila o partnerki, ona je prava

Marija Šerifović pronašla posao

Foto: Instagram

Mustafa je svojom pričom dirnuo mnoge, a uvek je ostavljao utisak mladog i vrednog mladića, što snimak koji pokazuje kako izgleda jedan njegov radni dan i dokazuje. A verujemo da će marljivim radom uspeti da sakupi novac, i da će mu Mara čije je srce veliko kao kuća pomoći u ostvarenju najvećeg sna, a to je da snimi pesmu.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram