Star

29 Juna, 2021 23:00

Marina Tucaković važi za jednog od najboljih tekstopisaca na našim prostorima, a evo koji fakultet je završila!

Ovo malo ljudi zna!

Marina Tucaković važi za jednog od najplodonosnijih tekstopisaca na našim prostorima, a malo je onih koji znaju kojim putem je školovanje odvelo. Naime, retki su oni koji znaju da je Marina završila Ekonomski fakultet.

Ispričala sve!

Marina Tucaković

Pročitajte: ŠOK SLIKE! Marina PUŠI i PIJE, a teško je BOLESNA!

Išla sam u Šestu beogradsku gimnaziju i gomila neopredeljenih nas je bilo. Gde bih, šta bih… Tad je ekonomija, kao, bila veoma popularna. Mogao je lakše da se nađe posao. Ja sam htela da budem turistički vodič! Htela sam, međutim, povezala sam se sa nekom ekipom tu sa Đerma. Pravili su neke pesme i mene je to vuklo, vuklo! Svaka melodija me je vukla na neke reči… Nisam ni znala da imam talenat za to. Sve mi je to bilo zanimljivije. Sa njima sam išla na probe… Tako da, taj fakultet sam otaljala i prešaltala se na ono što me vuče, skroz neizvesno – rekla je ona emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“ i dodala:

Marina Tucaković

Bila sam sekretarica u džez udruženju kod Bubiše Simića i Pece Vujića, u Dušanovoj ulici

Pisala sam po malo… Bila sam sekretarica u džez udruženju kod Bubiše Simića i Pece Vujića, u Dušanovoj ulici. To mi je bilo jako zanimljivo. Učestvovala sam u organizaciji Beogradskog proleća, tu sam upoznala Sanju Ilića sa kojim sam počela ozbiljnije da se bavim ovim poslom. To me je uvelo, sve šire i šire – ispričala je Marina u pomenutoj emisiji.

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ