Star

29 Januara, 2021 12:00

Milica Pavlović ŽELI da postane MAJKA!

Milica Pavlović je osoba na estradi koja skoro uopšte ne govori o svom privatnom životu, međutim ona se nedavno otvorila i pričala kako bi sebe volela da vidi u ulozi majke. Međutim, ona nije otkrivala ništa o svom ljubavnom životu.

Želi da postane majka

Za sada je nepoznato, s kim bi Milica volela da se ostavari u ulozi roditelja, već je rekla da sebe može da zamisli i kao samoharanu majku!

Sve dođe u svoje vreme, ali jako bih volela da vidim sebe u ulozi majke. Jedva čekam da se to desi, kada dođe vreme za to – ispričala je pevačica uz osmeh uz isticanje da rođenje deteta ne mora nužno da bude povezano sa stupanjem u brak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Ne bih imala problem ako ne budem bila u zajednici. Apsolutno sebe mogu da vidim i kao samohranu majku jer znam da bih to, kao i sve drugo u životu, iznela pobednički i lavovski – istakla je Milica za „Pink”.

Milica je nedavno obajvila i slike sa zimovnja, gde je bila sa glumce Vukom Kostićem, zbog čega se šuškalo da je sa njim možda i u vezi. Međutim, SCANDAL!  je otkrio da je za sada u pitanju prijateljstvo.

Vuk je taj koji ne krije koliko je oduševljen Micom, pa je rekao prijateljima da bi sa njom mogao da ima i nešto više od drugarstva. Prija mu njena energija, dopada mu se što je vredna i samostalna, a kaže i da bi mu bilo drago da zajedno glume u nekoj seriji jer je Mica sada počela i da glumi i odlično se snašla. Ostaje samo da se i ona izjasni i mogu da se spoje ako su simpatije obostrane – dodao je izvor SCANDALA!

FOTO: IVAN VUČICEVIC