Odnos Žike Jakšića i Mire Škorić
Star

17 Februar, 2022 17:00

Mira Škorić nikad iskrenije: „Istina je da me je ucenjivala jedna osoba sa estrade!“

Mira Škorić u emisiji Milizam iskreno je progovorila o borbi s teškom bolešću, reakcijama okoline kao i o nepoznatim detaljima iz svog život.

Iskrena i neposredna, Mira je i ovaj put bez dlake na jeziku govorila o svojim hitovima, razlozima zbog kojih izbegava javni život, budućim planovima, ali se dotakla i perioda kada joj je u životu bilo najteže.

PROČITAJTE: Mira Škorić VIŠE nije mogla da ćuti o sukobu sa Cecom!

Ne umem da se foliram, iskrena sam i to me je u životu mnogo koštalo – počinje pevačica, i dodaje:

Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam… Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to… Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili ma nema ništa od nje, dosta je i pevala – istakla je ona.

Mira Skoric

Škorićeva navodi da predaja u ovim situacijama nikada nije bila opcija uprkos tome što je zapadala u izuzetno teška stanja.

Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest. Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla napred. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazoviprijatelji oko mene su se radovali – rekla je Mira u emisiji „Milizam“.

Marina me je ucenila

Mira se prisetila i svojih početaka, pa priznala da nije htela da snimi jedan od svojih najvećih hitova „Zašto nosiš prsten moj“.

Bilo je to 1991. godine kada su album radili Marina, Futa i Zlaja. Nisam htela da snimim pesmu „Zašto nosiš prsten moj“, čupala sam kosu sa glave. Marina me je ucenila i rekla da ako je ne snimim neću dobiti nijednu pesmu – kaže pevačica.

Volim borilačke veštine

Poznata po odlascima u streljanu, Mira je na spisak hobija dodala i treniranje brazilske džijudžice koja joj odlično ide.

Došlo je neko čudno vreme, ali volim sport i žao mi je što nisam rođena za balerinu. Sve više je devojaka koje viđam u borilačkom sportu i meni je to super. Prijaju mi takvi treninzi, volim džak, volim boks, ne volim klasičan trening nogica gore, nogica dole. Ovde izbacim negativnu energiju i odlično se osećam – kaže pevačica.

Sanja Vučić mi se jako dopada

Komentarišući aktuelne muzičke trendove, Škorićeva je naglasila i koja joj se mlađa koleginica najviše dopada.

Sanja Vučić mi se dopada, peva vrlo ozbiljno sve žanrove od popa, preko narodne do izvorne muzike. Dopada mi se njena energija. Ukoliko se opredeli za solo karijeru, za nju nema zime. Jako verujem u nju jer ima neku posebnost – pohvalila je Mira Vučićevu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN