Nova devojka Darka Lazića
ekskluzivno

1 Oktobra, 2022 11:15

Ne plaši se za svoju bezbednost: Darko Lazić sa novom devojkom zbog koje mu prete, Marina će pozeleneti od muke (foto)

Nova devojka Darka Lazića konačno u javnosti

O njegovom ljubavnom životu gotovo svakodnevno se spekuliše. Nakon kraha braka sa pevačicom Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu i vanbračne zajednice sa Marinom Gagić sa kojom ima sina Alekseja, Darko Lazić čini se, ne smiruje se. Iako za svaku novu ljubav misli i tvrdi da je ona prava, iznova se uvek „opeče“ kada je lepši pol u pitanju.

Pročitajte: Darko Lazić u agoniji – Bivše se ponovo udružile protiv njega, a zbog sadašnje mu stižu ozbiljne pretnje

Nova devojka Darka Lazića

Foto: Youtube printscreen

Tako je nedavno izašao iz emotivne veze sa pevačicom Barbarom Bobak sa kojom je godinu dana živeo u Novom Sadu, i za koju su svi, pa i Darkovi najbliži mislili da će ga smiriti. Međutim, ljubavna bajka nije dugo potrajala, a bivši partneri su ostali u dobrim odnosima te je tako Barbara prva i prokomentarisala Darkovu novu izabranicu i poželela im svu sreću.

Nova devojka Darka Lazića je lepa Katarina, koja je sada prvi put istupila u javnost sa dečkom. Naime, Darko je na snimanje emisije „Magazin In“ došao sa izabranicom koja ga je bodrila iza kamere. Voditeljka Sanja Marinković u jednom trenutku komplimentirala Darkovoj devojci, pecnuvši i pevača:

Nova devojka Darka Lazića

Foto: Youtube printscreen

– Vidi koliko ti je slatka devojka! Šta si ti videla u ovom Darku Laziću? – pitala je voditeljka Lazićevu lepšu polovinu, dok je Darko kroz osmeh dodao da je Katarina prelepa, vidno nasmejan, te je evidentno da je do ušiju zaljubljen u novu devojku.

Podsetimo, Darko već neko vreme uživa u vezi sa Katarinom S. Ona je godinu dana starija od njega, ima 32 godine. U braku je već tri-četiri godine. Taj čovek je sportista, vlasnik je teretane u jednom malom mestu u Sremu, gde radi i kao trener. Oni su pokušavali da dobiju dete duže vreme, ali im nije uspevalo. Išli su i na vantelesnu oplodnju. Verovatno je to i jedan od razloga što je došlo do problema između njih – pričao je izvor za Kurir nedavno.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink

FOTO: Rajko Ristić