Svet

September 9, 2020 13:00

By

Novi rat na pomolu! Verenica Vuka Moba PONIŽAVA Teodoru i Kiju! “SPAVALE ste s njim posle jednog poljupca!”(VIDEO)

Olivera Konatar, verenica mladog repera i učesnika Zadruge Vuka Moba našla se u žiži javnosti kada je svojim brutalnim lajvom na Instagramu otkrila neke pikanterije.

“Ona je nula od osobe i od žene!”

Pratioci su joj postavljali razna pitanja, a na tapetu se u jednom momentu našla Teodora Džehverović koju mlada novinarka očigledno nikako “ne miriše”.

„Teodora je spavala sa Vukom i nula je od osobe. Ne podržavam i ne poštujem devojke koje varaju svoje momke i zato je smatram nulom od osobe i od žene. Smatram da je Anđelo bio iskren kao i uvek i da je jako voleo. On nema mrlju u toj vezi. Kada ga pogledate jasno vam je kakva je on osoba i tu nema šta da se objašnjava. Teodora je svakog svog dečka prevarila, bukvalno svakog i zato je ne poštujem, ispričala je Olja bez dlake na jeziku, pa se dotakla i Kije:

 „I Kija, i Teodora i Sandra menadžerka… sve su spavale sa Vukom! One su mu bile kombinacija. Znam istinu, čitala sam poruke, znam kad je koja od njih spavala sa njim. Vuk nikad nije pričao o tome, ali kad su one počele da peckaju u fazonu: ‘Nikad ne bih bila sa njim’…E pa, spavale ste sve tri sa njim posle jednog poljupca i neću se izvinjavati zbog toga što govorim istinu”, razotkrila je novinarka.

Pogledajte ovaj šokantni video:

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN