Svet

26 Oktobra, 2020 23:59

OTKRIVAMO! Luna morala na OPERACIJU da bi ZATRUDNELA!

Luna Đogani i Marko Miljković dokazali su da je njihova ljubav jača od svih prepreka i neprijatelja, a sada će biti krunisana i bebom. Luna nije mogla da izdrži, pa je uprkos nagovaranjima da ćuti dok ne uđe u treći meseca, objavila da je u četvrtoj nedelji trudnoće, piše SVET.

Dete će gajiti sami, Anabela neće moći da se meša u vaspitanje, ali ni to gde će i kako živeti!

– Za ovu trudnoću Luna se hrabro borila. Svi znaju da joj je pretio rak grlića materice, da su lekari bili zabrinuti za njeno zdravlje, Anabela je onoliko dramila u Zadruzi, samo su ona i Marko verovali da će sve biti dobro. Luna je po izlasku iz rijalitija priznala da ginekološki problem koji ima nije jednostavan i da će morati na operaciju. Otkrila je da se ne oseća najbolje i da će imati intervenciju jer situacija nije ni malo naivna, ali nadala se najboljem i želja joj se ispunila. Da ta intervencija nije prošla kako treba, možda nikad ne bi mogla da postane majka. Luni je sada potreban mir, da bude daleko od svih koji je kritikuju, napadaju… – priča izvor i nastavlja:

– Njoj je jako prijalo što je celo leto bila van Beograda i daleko od nekih članova porodice. Za to vreme je uvidela koliko joj prija život van grada, pa su ona i Marko odlučili da sa detetom ne žive u Beogradu, već da naprave kuću blizu grada, ali dovoljno daleko da budu izolovani od gužve, haosa i buke. Luna planira da proda stan i sa Markom uloži pare u gradnju kuću sa velikim dvorištem, žele veliku porodicu i smatraju da je to najbolje za njih. Ne veruju da će imati Anabelinu podršku u toj odluci jer je ona više puta navodila kako je taj stan isključivo Lunin i kako su ona i njen tadašnji suprug Andrej dali deo para za taj stan. Međutim Luna je svima jasno stavila do znanja da u njenu vezu i odluke ne smeju više da se mešaju. Konačno je shvatila da iz života mora da eliminiše sve što je sputava i nervira –  ispričao je izvor blizak Đoganijevoj.

Luna ne krije da je presreća i već je smislila imena za bebu.

– Nismo želeli tako rano da objavimo, ali nismo mogli ni da čekamo i krijemo koliko smo srećni. Ovo je plod naše ljubavi. Hvala svima na čestitkama. Hvala ti Bože! – napisala je Luna, i dodala:

– Iskreno mogu reći da sam posle dužeg vremena onako baš lepo spavala, spokojno. Naši roditelji su čak možda i uzbuđeniji nego nas dvoje – rekla je Luna i istakla da joj pol deteta nije bitan i ne obazire se na komentare da je premlada za bebu.

– Nije rano, ja nisam znala da sam već malo duži period trudna, osećala sam da se nešto dešava u mom telu. Samo da je živo i zdravo, inače sam toliko isprepadana i samo to mi je bitno. Još nismo svesni, sad idemo na pregled i tek tad ćemo biti svesni – rekla je Đoganijeva kada je saznala srećne vesti.

Njih dvoje su se 6. septembra ove godine verili, a nakon toga su u nekoliko navrata govorili da rade na proširenju porodice, Marko je svojim prijeteljima koji su mu čestitali poručio:

– Hvala, drugari. Bićemo još bolji roditelji nego što mislite.

Majka Anabela je muđu prvima saznala srećnu vest:

– Presrećna sam! U isto vreme ne mogu da verujem da će moja beba biti nečija mama. Trudna je četiri nedelje. Bezveze mi je da oko toga sada pravimo cirkus, nemojte da me shvatite pogrešno. Ono što sam objavila na Instagramu, uradila sam to da ne bih morala svima ponaosob da objašnjavam. Prerano je praviti bilo kakav cirkus i iznositi detalje, a sto puta sam se javila na telefon od sinoć. Na Instagramu sam napisala ono što je sasvim normalno sada i u ovim okolnostima – rekla je Anabela i dodala:

– Presrećna sam i to je sasvim dovoljno, s obzirom na to da je zaista rani početak. Još nije ni na ultrazvuk otišla. Treba malo pustiti sve, vest je odjeknula, ona je to htela, nije htela da krije… Ništa se specijalno nije promenilo, sinoć smo saznali, a danas svako ima svoje obaveze, ne želimo da preterujemo. Znate i sami da, kao i na svakom početku, treba čovek malo da pusti da to sve ide svojim tokom.

Gagi se kratko oglasio ovim povodom i na Instagramu čestitao ćerki lepe vesti:

– Draga ćerko, posle tvog rođenja, ovo je moj najsrećniji dan u životu. Srećno vam bilo!

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/ INSTAGRAM