Sin Miroslava Ilića
Scandal

April 11, 2022 11:08

By

Miroslavu Iliću jedan telefonski poziv promenio život: Porodica mu se potpuno raspada

Porodica Miroslava Ilića već neko vreme jedva uspeva da održi mir koji je nekada imala, a za sve je kriv jedan telefonski poziv iz 2008. godine.

Naime, pevača je pozvao Devin Antonović, za koga njegova majka tvrdi da je Miroslavov sin.

devin antonović

Bojan Vuković

Čije gene zapravo nosi Devin je saznao 2008. godine, kada je imao 22 godine. Dotle je mislio da je njegov pravi otac Danijel Antonović, sa kojim je njegova majka bila u braku.

Pozvao sam Miroslava ubrzo pošto sam saznao istinu i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je odgovorio: „Drago mi je da si živ i da si dobro“. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put Miroslav nazvao i otkazao viđanje ‒ opisao je Devin, koji je po profesiji lekar anesteziolog, kako je počela njegova porodična saga, kojoj se još ne nazire kraj.

Porodica Miroslava Ilića ne želi da prihvati Devina

Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika ‒ izjavio je, između ostalog, Devin Antonović početkom aprila, po izlasku iz Palate pravde gde se godinama vodi proces protiv Miroslava Ilića koga je Mirjana Antonović označila kao biološkog oca svog sina.

Mirjana Antonović

ata images

Pročitajte: Majka Miroslava Ilića nije želela Gordanu za snajku!

Mirjana je svojevremeno izjavila da je za sve kriva porodica Miroslava Ilića, tačnije njegova supruga, koja ne želi da prihvati saznanje da pevač ima sina. Ona, tvrdi da je Gordana oduvek znala da je Devin sin njenog supruga, ali da ne želi to da prizna.

S druge strane, Devin Antonović nikada nikoga nije krivio, ali žali zbog saznanja što njegov otac nije onakav kakvim ga je zamišljao.

Nisam ljut, ali osećam potrebu da ga upoznam i porazgovaram sa njim ‒ pričao je svojevremeno Devin ne krijući da mu je najveća želja da zagrli oca.

 

IZVOR: Hello

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES