Sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić
Svet

December 25, 2023 22:00

By

Nikad viđena fotografija Cece i Lidije: Sestre pokazale kako zapravo stoje stvari među njima (foto)

Sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić oduvek su velika podrška jedna drugoj

Sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić nikada nisu krile koliko znače jedna drugoj. Dve sestre koje oduvek intrigiraju javnost često možemo videti zajedno na odmorima, slavljima i porodičnim okupljanjima. Od početka Cecine karijere, pa sve do danas, jedna drugoj čuvaju leđa, a sada je isplivala i fotografija koja svedoči da su sestrinsku ljubavi negovale od mladalačkih dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐅𝐀𝐍 (@cecanastasija)

Sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić – Neizmerna ljubav

Jugonostalgična fotografija na kojoj su ove dve lepotice, stara je tri decenije. Snimljena je 1991. godine za naslovnicu “Nade.”

Pročitajte: Tajna porodičnog nasleđa – Zašto je umesto Anastasiji Ceca Bogdani predala ovu važnu tradiciju

Ova fotografija i danas je posebno popularna na mrežama jer evocira uspomene i sećanja na neka prošla, lepa vremena – sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić kao jedno…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Ocokoljic (@lidija_ocokoljic_)

Ceca je oduvek isticala koliko voli Lidiju a pre nekoliko godina uputila joj je i emotivno pismo na “Instagramu” koje je oduševilo javnost. Sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić primer su da je sestra jedini i istinski prijatelj…

– Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju.

Pročitajte Bajkoviti odmor sa sestrom Lidijom i preslatkim unukom Željkom – Ceca potpuno podetinjila (FOTO)

– Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvek je bila najjača. Stena. Stroga. A najpre pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razume kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule. Hvala ti što si uvek uz mene, uvek ću te voleti iz srca i moje duše…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić – Bljesak iz prošlosti

Fotografija je naišla na veliko oduševljenje i svi samo komentarišu izgled dveju lepotica. Ono što je mnogo iznenadilo je da je Lidija koja je inače zakleta plavuša tada furala mnogo drugačiji imidž.

Pročitajte Ceca održala LEKCIJU – Brak treba čuvati, a svako može da se uda

Ipak, mnogi su primetili da su obe sestre negovale prirodnu lepotu, a da Lidiji crna podjednako lepo stoji kao i Ceci.

Sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Podsetimo se, sestre Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić, rodom su iz Žitorađa. Svoje detinjstvo provele su s ocem Slobodanom i majkom Mirom koji su danas ponosni na njihove uspehe. U centru varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatno osigurana video nadzorom, za koju su meštani rekli da pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gde radi iako je učiteljica u penziji.

Pročitajte Ceca i Lidija kao bliznakinje – Pevačicina sestra promenila frizuru, svi kažu da je ista Ražnatovićka

Podsetimo, Lidija je sa Predragom u braku već sedamnaest godina, imaju četvoro dece, ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra koji obožavaju tetku, Svetlanu Cecu Ražnatović. S druge strane, Ceca balkanska diva, posle smrti Arkana više nikad nije pronašla istinsku ljubav. Iz braka sa njim ima dvoje predivne dece, Anastasiju i Veljka, a sve ljubavi posle supruga Željka bile su kratkog veka.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images