GOCA BOŽINOVSKA
Svet

23 Avgusta, 2021 21:00

Šijan zabranio Goci da PEVA?! Zbog njega se svega ODREKLA!

Vest da je svojevremeno Zoran Šijan zabranio Goci Božinovskoj da peva odjeknula je poput bombe u svim domaćim medijima.

Šijan zabranio Goci da peva!

Naime, nakon skandala na jednom slavlju kada je pijani gost krenuo da spopada Gocu, Šijan je pozeleneo od besa i nasredio pevačici da zbog njega batali muzičku karijeru.

Bila sam na jednoj svadbi i gost je krenuo da me spopada, nisam mogla da se odbranim. Stavio mi je pare u odelo, a onda je moj Šijan skočio. Rekao je da odmah napustim veselje i krenem kući. Nisam znala kako da odem sa svadbe, ljudi ostaju bez pevačice, kako to sad. Nisam mogla protiv njega. Krenula sam i rekla ljudima da idem samo do auta da uzmem nešto. “Kakvog auta, ona više neće pevati i gotovo”, rekao je on. Sve vreme u autu dok smo išli kući je ćutao, reč nije progovorio – ispričala je nedavno pevačica u emisiji kod Ognjena Amidžića i otkrila šta se dešavalo kada su došli kući.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Rekao je: „Vidi, što si pevala, pevala si. Sad uzmi lepo telefon, nazovi Zlatu neka obavesti sve tvoje menadžere da više ne pevaš“. Tako je bilo, rekla sam da više neću pevati, jer imam probleme sa mužem. Niko nije mogao da veruje, molili su me, ali nisam mogla. I tako sam ja prestala da pevam. Nisam pevala sedam godina. Nakon toga sam opet počela, ali on je svuda išao sa mnom. Brzo posle toga smo se i rastali – ispričala je pevačica.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ