Stajling Cece Ražnatović
Svet

October 23, 2023 19:30

By

Mrežaste čarape i ovaj komplet nikako ne idu zajedno, stajling Cece Ražnatović na meti teških osuda (foto)

Stajling Cece Ražnatović ovaj put nije oduševio

Ceca Ražnatović koja inače preferira klasiku i ne odstupa od elegancije, u danima kada nije pred kamerama i na nastupima, oblači se kežual. Stajling Cece Ražnatović koji danas komentarišemo jeste komplet od popularnog tvida.

Stajling Cece Ražnatović

ATA images

Stajling Cece Ražnatović ima jednu manu

Iako nas uvek oduševi svojim odevnim kombinacijama, Ceca ovoga puta nije išla na provereno. Budući da se radi o popularnom tvidu koji godinama ne silazi sa vrha modnih top lista, posebno je trebalo obratiti pažnju na detalje koji će upotpuniti priču.

Pročitajte Ceca Ražnatović u najskupljoj kombinaciji, pogledajte kako joj izgledaju noge i butine FOTO

Moderan komplet ručnog tkanja sam po sebi sadrži detalje pa je tako neohodno iz stajling ispada sve što može ugroziti njegovu lepotu.

Stajling Cece Ražnatović

ATA images

Stajling Cece Ražnatović izvukla njena figura

Pratioci na društvenim mrežama izrazili su negodovanje jer je haljinu i sako od pomenutog materijala kombinovala sa mrežastim čarama, što je apsolutna greška. Ove komplete trebalo bi pustiti da sami dominiraju, bez posebnih asesoara i nakita.

Pročitajte Svi Cecini modni promašaji zbog kojih je stavljena na stub srama FOTO

Još jedna zamerka svakako jesu biseri i mašna na grudima, rukavima i džepovima koji nikako ne pariraju zlatnom kaišu bele torbe koju je ponela folk diva. Ipak, Ceca je toliko zgodna da bi ovakva greška mogla da joj se oprosti.

Stajling Cece Ražnatović

ATA images

Odeća inspirisana šezdesetim godinama prošlog veka apsolutni je hit sezone

Modna kuća Chanel je inspiracija za mnoge klasične predmete koje vidite danas – malu crnu haljinu, prošivene torbice i, naravno, tvid. Teksturisana tkanina nedvosmisleno je simbol stila zahvaljujući najviše francuskom brendu koji je popularizovao ovaj škotski materijal 1920-ih, pisao je ranije journal.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Materijal je i dalje snažan deo Chanel kreacija, s najnovijim kolekcijama gde su i dalje prisutni kultni kompleti odela i mini sukanja od tvida.

Kakvo je vaše mišljenje o Cecinoj kombinaciji?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images