Supruga Slobe Radanovića
Svet

4 септембра, 2023 21:00

By

Zdravstveni problemi Slobine supruge postali su vidljivi: Sve je počelo u trudnoći FOTO

Supruga Slobe Radanovića ima zdravstvene probleme

Pevač Sloba Radanović svaki slobodan trenutak koristi da provede s porodicom, a ovo leto je za njih bilo posebno, jer je prvi put sa njima letovao i njihov sin Damjan. A, ako je suditi po snimcima i fotografijama koje objavljuje njegova supruga Jelena, za njih leto još uvek nije gotovo.

Pročitajte Sve je do detalja isplanirala – Jelena Radanović sa decom napustila dom, oglasio se Sloba i otkrio detalje FOTO

Supruga Slobe Radanovića

Instagram

Ovaj zaljubljeni par i dalje uživa u toplijim krajevima, a supruga Slobe Radanovića objavila je snimak na kome otkriva da im je na odmoru divno, ali da se ona ipak bori sa nekim problemima, koji su izdaleka gledano neprimetni.

– Evo istina… Hiperpigmentacija, alergija na sunce zbog hormona i trudnoće, proširene vene, koje ne znam da li možete da vidite… Celulit vam neću pokazati – požalila se Jelena svojim pratiocima na Instagramu, pa nastavila:

Pročitajte Supruga Slobe Radanovića godinama krila da ima i ćerku – Isplivala fotografija kao dokaz

Supruga Slobe Radanovića

Instagram printscreen

– Ovaj gospodin u vodi grmi, a ima isto dete kao ja – rekla je šaljivo lepa Jelena, a uz opis videa je napisala:

– Zaboravoh da kažem da mi opada kosa i da po temenu imam nešto slično temenjači. Gde je ovde pravda pitam.

Pročitajte Oglasila se Jelena Radanović nakon što ju je bivši pretukao – Sloba je otišao od kuće, a evo šta se desilo FOTO 

Supruga Slobe Radanovića

Instagram printscreen

Iako je Slobina supruga sve ovo rekla kako bi se našalila, istina je da se žene u trudnoći i posle nje suoče sa svim problemima koje je navela Jelena.

Ono što je naročito pohvalno je to što je gospođa Radanović pokazala sve svoje nesavršenosti i lice bez šminke, što javne ličnosti veoma retko rade. Međutim, i pored svih „nesavršenosti“, Jelena je na račun izgleda dobila niz komplimenata.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM