Nova devojka Zvezdana Slavnića
Svet

March 11, 2023 11:15

By

Anđelu će ovo dokrajčiti: Zvezdan ima sina od godinu dana, ljubavnicu maltretirao i pretio joj

Tajna Zvezdana Slavnića zagorčaće Anđeli život

Zvezdan Slavnić nema pojma da pored ćerke sa bivšom suprugom, za koju svi znaju, možda ima i sina od godinu i po dana! Ovu informaciju za Svet otkriva drugarica devojke koja je sa njim bila u vezi.

Pročitajte: Tragedija u domu Slavnića – Zvezdanova majka se bori za život

Tajna Zvezdana Slavnića

Ata images

– Viđali su se neko vreme. Prvo druženje, pa kombinacija da bi se to pretvorilo u nešto ozbiljnije. On je tada bio sa Anom, ali je mojoj drugarici govorio da su oni dugogodišnji prijatelji. Zaista je o Ani pričao sve najbolje, ni jednu ružnu reč nije rekao, ali je bila ortak, nikakva devojka, žena ili šta već. Onda je moja drugarica ostala trudna. Prva dva meseca mu ništa nije govorila jer ni sama nije znala šta da radi, i šta zapravo želi pošto je to krupna stvar. Kada se konsultovala sa roditeljima i prijateljima, odlučila je da zadrži dete, i to mu saopštila. Prvo je mislio da ga ona zajebava, da se šali, ali kad je uspela da ga ubedi skroz je promenio izraz lica i rekao je da ne želi dete – priča nam izvor i nastavlja:

Pročitajte: Strašne scene – Slavnić šutnuo ženu pa se pomirio sa Anđelom, doživeo pomračenje uma pa jecao Ani na ramenu VIDEO

Tajna Zvezdana Slavnića

ATA images

Tajna Zvezdana Slavnića upropastiće živote i Anđeli i Ani. Sin Moke Slavnića na najgnusniji način terao ljubavnicu na kiretažu, pa kada je shvatio da je ona rešena da rodi dete počeo je sa ozbiljnim pretnjama:

Pročitajte: Ovako su se voleli Ksenija Pajčin i Zvezdan Slavnić – Isplivale zajedničke fotografije FOTO

Foto: Youtube Printscreen

Počeo je na lep način da je ubeđuje da što pre ode na kiretažu. Ona je inače nešto malo starija od Anđele. Međutim, kada je video da ne može da je ubedi, nema šta joj nije govorio. Pri tom, nije joj ni ponudio pare za lekara, za kiretažu jer je tvrdio da to nije njegovo dete da hoće da mu podmetne. Bio je siguran u to, možda je stvarno imao dokaz. Na kraju se ona odselila iz stana u kom je živela, a kada su počeli da joj stižu i pozivi sa nepoznatih brojeva, odlučila je da spakuje stvari i vrati se kod roditelja u unutrašnjost. Čujemo se s vremena na vreme. Rodila je zdravog i pravog dečaka, sama ga izdržava. Nikom tamo nije rekla ko je otac, a ja ne mogu da tvrdim da je stvarno Zvezdan, pravu istinu samo ona zna, ali tada mi je tako rekla. Kad baci pogled na Zadrugu kaže da bi bilo dobro da Zvezdan smisli nov način za muvanje, jer kod svih riba ide na istu foru. Žao mi je Anđele, ona ni ne zna sa kim se upustila u vezu. Ne bila joj ja u koži – zaključuje naš izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: Youtube printscreen