Bivši muž Tanje Savić
Svet

March 5, 2021 18:00

By

Tanja zbog TROŠKOVA mora da peva na RIZIČNIM žurkama

Tanja Savić konačno je dočekala taj dan da u Australiji krene suđenje za starateljstvom nad decom Maksimom i Đorđem koje ima u braku sa Dušanom Jovančevićem, a koji je, po njenim rečima naslednike bez njenog znanja odveo sa sobom u tu zemlju. Prvobitno ročište je pomereno za 24. i 25. februar kada bi trebalo advokati i jedne i druge strane da kažu šta imaju.

Peva na rizičnim žurkama

Tanji je zbog cele ove epidemiološke situacije dozvoljeno da suđenje prati onlajn, i da kada bude došao red na nju, da se na isti način i oglasi. Ovo je sve stresno za nju previše. Konačno je dočekala i taj dan, odnosno početak ročišta. Advokat kog je ovlastila tamo dobro radi svoj posao, ali je ubija neizvesnost. Onda se nada da će uskoro deca da joj budu vraćena, uzda se u tamošnji pravosudni sistem. Sa druge strane, iako se i ona i cela porodica prilično čuvaju od korone, roditelji su na neki način u rizičnoj grupi, ona je morala da prihvati nastupe, tako da početkom marta će u Bosni održati dva koncerta. – ispričala je za SVET pevačicina prijateljica.

Ma koliko sve bilo dobro organizovano, i vodile se mere, u klubovima gde ljudi piju, igraju, grle se, pevaju nikad nisi sto posto siguran. Dovoljno je da je samo jedna osoba pozitivna na koronu, i eto velike štete. Svaki dinar joj je sad u ovoj borbi bitan jer će na takse i advokate otići silni novac. Njoj je, baš kao i Dušanu od strane branilaca rečeno da apsolutno nikakve izjave ne daje u vezi celog slučaja, jer bi druga strana to mogla da iskoristi za napad ili svoju odbranu. Bukvalno svaka reč se sada meri. Tanja bukvalno ne može da spava, prilično je nervozna i sa nestrpljenjem čeka da ovaj proces počne, i nada se da će se uskoro i završiti u njenu korist –  završila je Tanjina drugarica.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET