jovana Jeremić
Star

31 Decembra, 2021 19:00

TOP 5 izjava Jovane Jeremić!

Voditeljka Jovana Jeremić svakodnevno iznenađuje javnost svojim izjavama, često je u samom centru medijske pažnje a nedavno je i ponela titulu kao „kraljica šera“ na Internetu, a mi sada u novogodišnjem specijalu biramo TOP 5 izjava Jovane Jeremić.

JOVANA JEREMIĆ

ATA/IMAGES

TOP 5

Podsetimo, voditeljka je vodila „Jutarnji program“, osam sati, te je, usled pada koncentracije, postala  zvezda društvenih mreža nakon što je tokom najavljivanja gostiju umesto titule crkvenog velikodostojnika Protojereja Stavrofora navela rasu psa i tako je ispalo Protojerej Staford.

Protojerej Staford i Rajko Đurđević, novinar.. Sveštenici će čitati jevanđelja nad odronom –  izgovorila je Jovana u emisiji uživo i napravila lapsus a snimak je obišao ceo region.

TOP 4

Prilikom jednog rijaliti šou Jovana je upitala tadašnjeg učesnika koji pisac je napisao roman „Rat i mir“, čuven po svojoj obimnosti:

Ko je napisao „Rat i mir“? – upitala je Jovana, te joj je učesnik odgovorio:

Tolstoj – odgovorio je učesnik, a Jovana je oštro dobacila da je odgovor netačan:

-Nije, nemoj da brkaš, Dostojevski je– odgovorila je Jovana

Ovaj snimak je jedan od najgledanijih videa koji postoje na Internetu, jer učesnik nije pogrešio, „Rat i mir“ jeste napisao Lav Nikolajevič  Tolstoj.

Jovana Jeremic

RAJKO RISTIĆ

TOP 3

U emisiji „Happy“ televizije, Jovana je prilikom jednog gostovanja objasnila koja ishrana utiče na veštinu u besedništvu. Podsećamo vas, voditeljka je upitala Milomira Marića da li voli da jede pihtije,na šta je on odgovorio da ih nikada nije probao, a Jovana je britko dobacila, dok je gestikulacijom objašnjavala dužinu svinjskog jezika:

-Ako mislite da budete dobri besednici, treba da jedete jezik od svinje – izjavila je Jovana, a voditeljka joj je dobacila da misli da Jeremićka previše radi.

TOP 2

Podsetimo, Jovana je popularnost stekla na televiziji na kojoj je prethodno radila, pre nego što će postati voditelj na Tv Pinku, vodila je „Dobro jutro Srbijo“, prilikom emitovanja jedne emisije voditeljka je izjavila:

-Ja sam namerno pozvala dva sagovornika iz različite perspektive. Gospodin Saša je izgubio sina od 16 godina, a ti si izgubila psa. Negde kao uredniku, kao nekome ko je umetnik suštinski u ovom poslu, u novinarstvu, ja sebe tako doživljavam, bilo mi je važno da napravim paralelu. Kao i u književnosti kad pišeš pismeni rad, pa ti da profesorka da pišeš neku temu i ti praviš paralele na osnovu književnih dela koje si pročitao. Meni je bilo važno da napravim jedno poređenje. On je izgubio sina, a ti si izgubila psa – rekla je Jovana.

Ova izjava je ove godine bila na meti kritičara na društvenim mrežama, u kojima je Jovana uglavnom kritikovana zbog svog pristupa poslu, izboru sagovornika i neprimernim ispadima.

TOP 1

I poslednja izjava „male koja čini čuda“:

– Drugari, držite gaće, Hanibal ante portas. (Hanibal je pred vratima). Budite se. Vaša najveća noćna mora se vraća. Nikad gora. Noćna mora koja ne prolazi – istakla je Jeremićeva jednom prilikom.

Popularna voditeljka za sebe kaže da je osoba koja je veoma povučena i mirna privatno, ali je zato u javnosti sušta suprotnost. Cilj joj je, kako sama kaže, da je ne vole pojedinci, već mase. Ovakva vrsta samouverenosti kod žena se retko sreće. Samo zbog toga, Jovani možemo da kažemo: BRAVO! I nosi tu krunu „kraljice šera“ sa ponosom!

Pročitajte: Olja Crnogorac:  OPLELA PO JOVANI JEREMIĆ!? Pa otkrila zašto je napustila posao ns televiziji!!

 

 

 

 

 

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ ATA/IMAGES