Svet

22 Aprila, 2021 18:00

Zbog ovoga je Velja Nevolja BESAN na Darka! Procurelo šta je Lazić PEVAO u POLICIJI!

Policija steže obruč oko Darka Lazića jer se ispostavilo da je „mercedes CLK“ prodao Nikoli Crnom, koji se dovodi u vezu sa uhapšenim Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja. Da stvar bude gora, policija sumnja da su ta kola korišćena za teška krivična dela, zbog čega su i Darko i Ana u problemu.

Darkova majka u suzama: „Moj sin nije ništa kriv”

Pošto Ani auto nije bio praktičan, vratili su ga u ruke prvobitnog vlasnika tog istog Nikole Crnog, ali ga nisu preveli na njega jer su čekali da im prvo da novac. Nakon razvoda od Darka Ana ga je molila da reši taj problem sa Crnim jer ne želi da se kola vode na nju, ali on to nije uradio. U još veći problem njih dvoje su se uvalili kada je novembru policija utvrdila da su na mercedesu tablice sa drugog auta i ovdvezla ga na proveru. Ana Sević je kao vlasnik kola saslušana u policiji, ali je ona svu krivicu svalila na Darka – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

On neće da ga povezuju sa ljudima koji se sumnjiče za otmice i ubistva, pa se zato krije od svih. On policiji nije ni rekao da mu Crni nije dao pare jer se boji da ne upadne problem sa ekipom Veljka Belivuka. Zato je na saslušanju Darko kazao da ne zna da li je novac za auto isplaćen, što je nemoguće jer je novac trebalo on da uzme, pošto Ana Crnog nikad nije videla.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

Ne plašim se za sina, sigurna sam da on nema nikakve veze sa tim ljudima i da je nevin. Ana Sević i Darko su bili u policiji da daju izjavu i sve je prošlo kako treba – kaže za Svet Darkova majka Branka. Marina se ne oglašava, ali upućeni kažu da je u strahu da ih ljudi Velje Nevolje sada ne maltretiraju.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ