Poročan život Darka Lazića svet portal
Svet

October 31, 2023 13:00

By

Iskrena ispovest Darka Lazića: Otkrio zbog čega se najviše kaje, a evo i šta je rekao za svoju suprugu

Turbulentan život Darka Lazića intrigira javnost

Pevač Darko Lazić priznaje da je za svoje godine prošao kroz mnogo toga, da je bilo lepih i ružnih trenutaka, ali ističe da je sve to životna škola koja ga je oblikovala u čoveka kakav je danas.

Turbulentan život Darka Lazića

ATA images

Turbulentan život Darka Lazića i popularnost su ga promenili

Priznao je da ga je popularnost promenila, kao i da je mnoge stvari morao da nauči na teži način, a danas drugačije gleda na život.

Kako kaže, čovek ne može sve u životu da isplanira i ne zna šta mu se sutra može desiti, pa tako ni on nije puno razmišljao o tome šta će i kako će već je pustio da ga život vodi.

“Svako ko kaže da pare i slava ne ponesu, taj laže. Nekoga ponese pa se ne spuste na zemlju, neki se vrate. Neko poleti više, neko manje ali ne postoji osoba koju slava ne ponese” – tvrdi Lazić.

Kada je prošlost u pitanju, kaže da bi promenio dosta toga i najviše se kaje što je sebi dozvolio nesreću u kojoj je mogao izgubiti život.

Turbulentan život Darka Lazića ga tada doveo do toga da sazri preko noći, a svojoj porodici i ljudima koji ga vole je naneo puno bola i zbog toga najviše žali jer je trebao da pazi više na sebe i da sebe više poštuje.

Turbulentan život Darka Lazića

ATA images

Pročitajte Ovo sigurno nije očekivao – Darko Lazić ostao zatečen kada je saznao šta mu je priredila supruga Katarina FOTO

Za svoju suprugu Katarinu govori da je ona osoba sa kojom se on najviše razume. Napokon je pronašao osobu sa kojom može da ćuti, da bude iskren i otvoren jer po njemu to je najbitnije u braku.

Kada je stav o porodici i deci u pitanju, istakao je da će decu učiti da prvenstveno budu dobri ljudi i dobri u duši i da imaju kućno vaspitanje i naravno da ne prave greške koje je on pravio – iskren je bio Darko u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images