brak goce i ivana
Svet

February 1, 2022 11:00

By

Goca ne želi da čuje za Miljanu i Ivana: “Moja ćerka Rašu doživljava kao oca i zove ga tata!”

Miljana Kulić danima zove Gocu Tržan, a sve kako bi se njen sin Željko i pevačicina ćerka Lena upoznali.

No Tržanka, ne mari ni za Miljanu, ni za njenog sina, ali ni za onog sa kim ga je dobila, tačnije, za svog bivšeg muža, Ivana Marinkovića.

Pevačica već dugi niz godina uživa u braku sa Rašom Novakovićem, koga je njena ćerka Lena prihvatila kao oca, o čemu je Goca jednom prilikom i govorila.

Goca ne želi da čuje za Miljanu i Ivana: “Moja ćerka Rašu doživljava kao oca i zove ga tata!”

Moja Lena Rašu doživljava kao oca i zove ga “tata”. Oni se mnogo vole. Često umeju i da se udruže protiv mene kada je reč o sitnim čarkama u kući. Ja joj nikada nisam mog muža nametala kao njenog oca, ali je ona svesna šta sve Raša čini za nju. Dete oseti kada mu neko pruža pažnju, ljubav, kada brine. Njih ne možemo da prevarimo – kaže Goca na početku razgovora.

PROČITAJTE: Miljana proganja Gocu Tržan! Danima je zove! Želi da im se deca upoznaju!

Moje dete zna koliko se Raša i ja borimo za nju, šta joj pružamo i koliko smo joj posvećeni. Možda će se neko začuditi što ga ona zove “tata”, ali to su ljudi koji ne znaju da joj on skida temperaturu u tri ujutru, drži joj glavu kada povraća, vodi je kod lekara, pomaže joj oko domaćih zadataka. Tu je kada treba da se spakuje za ekskurziju, da je isprati, dočeka… Ume da sasluša njene probleme, istrpi dečje bubice. Nije majka ona koja je rodila, već koja je odgajila to dete. Isto je i sa ocem. Najlakše je napraviti bebu, ali mnogo je teži zadatak od te vekne hleba napraviti dobrog čoveka – uverena je Tržanka.

Goca je, takođe, rekla da Leni nikada neće govoriti ružno o biološkom ocu.

Međutim, uzme li se u obzir da i Lena i Goca već odavno žive život koji nema veze sa Marinkovićem, kao ni sa njegovom vanbračnom decom, jasno je da Miljana treba da odustane od proganjanja pevačice i njene porodice.

PROČITAJTE: Karleuša je Seku vređala zbog toga što nije imala decu, zbog vere, crkve… A evo šta sad Aleksićeva kaže o tome!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN