Biljana Jevtić razvod svet portal svet
Svet

August 1, 2023 22:00

By

Mislio sam da ćemo ostati zajedno do kraja života… Aca Ilić otkrio da se ljubav ugasila

Aca Ilić i Biljana Jevtić u skladnom su braku već godinama 

Pevač Aca Ilić prisetio se kako su turneje nekada izgledale, pa objasnio kako danas „to ne bi baš pilo vodu” jer bi svi gubili vreme uz telefone i dopisivanja.

Pročitajte: Biljana Jevtić u bolnici – Aca Ilić na ivici suza, u strahu za njen život

Aca Ilić i Biljana Jevtić

Rajko Ristić

Aca Ilić i Biljana Jevtić godinama odolevaju tračevima 

Svojevremeno, po čitav dan bi se putovalo autobusima, kolege su umele da uđu i u svađe, a glavna zanimacija bila im je tombola.

– To su vremena koja su prošla i kada nešto prođe, treba se nostalgično sećati, ali pitanje je danas da li bi to bilo uspešno. Mi smo pevali za aplauz, verujte. Niko tu nije pitao koliki nam je honorar i kada će da nam se uplati, ne… To je bilo druženje, mladost, svaki dan dva koncerta. Ma, niko nije pitao koliko košta, ali mi smo bili ispunjeni – tvrdi on, piše „Grand onlajn”, pa dodaje da je danas sve umnogome drugačije, najpre zatro što je život novac.

Pročitajte: Biljana Jevtić progovorila o teškom zdravstvenom stanju i otkrila detalje sinove svadbe

Aca Ilić i Biljana Jevtić

Rajko Ristić

– Danas je sve drugačije, danas je život novac… Danas bi svako gledao u svoj telefon i svoje poruke i to ne bi sada bilo zanimljivo. Mi smo igrali tombolu, putovali ceo dan autobusom. Obrnemo tri ture tombole, ceo dan putujemo, pa se posvađamo… To je sve bilo lepo, a bile su tu i neke ljubavi – nabrajao je on, a onda nastavio:

Pročitajte Svaki kutak su sami uredili – Zavirite u dom Biljane Jevtić i Ace Ilića, sve pršti od luksuza

Aca Ilić i Biljana Jevtić

Ata images

– Neke su se održale, neke nisu, ali Bože moj, to je sve život – kaže Ilić, koji već dugo uživa u braku sa Biljom Jevtić, koju je i upoznao na jednoj od nekadašnjih turneja.

Pročitajte: Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića doneo odluku koja je šokirala roditelje, SADA SU NEMOĆNI (FOTO)

Aca Ilić i Biljana Jevtić

Instagram

– Pomislio sam: „Kako lepa devojka! Ko li je ona?” Upoznali smo se u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi ukrstili tek 1986, kada smo radili jednu zajedničku turneju. I od januara 1986. godine do sada smo zajedno i ostaćemo do kraja života. Iz te ljubavi rodio se Ivan, naše najveće blago. Mi živimo lepo. Možda naš život nije zanimljiv novinarima, ali nama i te kako jeste – istakao je on za pomenute medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: Grand Online

FOTO: ATA images