Fotografija Ane Ivanović i NIkole Rokvića portal Svet
Svet

November 4, 2023 13:00

By

Ana Ivanović lomi sve pred sobom: Nežnu teniserku nikad niste videli u ovom izdanju FOTO

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug borave u Beogradu

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan sa decom borave u našoj prestonici pa su iskoristili slobodno vreme da se sjajno provedu i uživaju u grčkoj muzici u jednom prestižnom beogradskom restoranu.

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprugsvet portal

Instagram

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug uživaju u Beogradu

Anu Ivanović svi znamo kao veoma povučenu osobu, a za sebe je i rekla da je oduvek bila introvertna i da voli svoju privatnost. Da su se odlično zabavljali dokazuju snimci na kojima Ana lomi tanjire, što je inače tradicija Grka.

Razbijanje belih tanjira na slavljima simbolizuje novi početak, a Ana je ovaj običaj ispoštovala i očigledno se odlično zabavljala kao i njen suprug koji nije prestajao da igra tokom cele noći.

Zajedno sa Aninim bratom Milošem Ivanovićem i njegovom suprugom Draganom Džajić, poznati par se zabavljao i veselio.

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug portal Svet

Instagram printscreen

Pročitajte Ana i Švajni žive život u dve čarobne vile – Jedna je na Majorki a druga u Alpima, koja vam je lepša FOTO

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug portal Svet

Instagram printscreen

Podsetimo, Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštajger venčali su se pre sedam godina u Veneciji, u crkvi Abbazia della Misericordia. Prvi ples mladenci su odigrali uz glas Nine Badrić, koja je po Aninoj želji zabavljala tri stotine zvanica.

Ana Ivanović je u maju ove godine postala majka po treći put, pa je porodica postala bogatija za jos jednog sina, a Ana je samo mesec dana nakon porođaja pokazala svoju savršenu liniju dok su paparazzi uslikali u šetnji sa majkom i decom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Pročitajte Luksuzni kompleks koji vredi čitavo bogatstvo – Do sad neviđeni detalji u raskošnom domu Ane i Bastijana (FOTO)

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug važe za par koji ne voli previše da se eksponira, pogotovo kada su deca u pitanju i Ana je uvek isticala da voli da čuva svoju privatnost i da želi decu na taj način da zaštiti.

“Oduvek sam bila introvertna i volim da imam svoju privatnost. Kroz godine sam imala osećaj da su se moje reči prenosile na pogrešan način. Nisam imala strah od kamere, ali nikada se pred njima nisam osećala prijatno” – izjavila je bivša teniserka jednom prilikom.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram, ATA images