Svet

August 18, 2023 22:00

By

Vrele slike s letovanja oduzimaju dah: Ceca je mogla da bude na Jovaninom mestu, ali je karma umešala prste FOTO

Bivši dečko Cece Ražnatović u zagrljaju njegove najveće ljubavi 

I nakon što je njegova veza sa balkanskom zvezdom okončana, za poznatog beogradskog ugostitelja i dalje se lepi epitet bivši dečko Cece Ražatović, a interesovanje javnosti za ljubavni život Bogdana Srejovića ne jenjava budući da važi za velikog zavodnika.

Pročitajte Ovo govorim sada i nikada više – Sedam meseci od raskida sa Cecom, Bogdan Srejović otkrio istinu

Bivši dečko Cece Ražnatović

Foto: RAJKO RISTIĆ

Mnoge dame nisu odolele njegovom šarmu, te se nakon veze sa pevačicom dovodio u vezu sa pravim lepoticama, a već neko vreme on je emotivno ispunjen i uživa u romansi sa Jovanom Ljubisavljević, voditeljkom koja je štiroj javnosti postala poznata učešćem u jednom rijaliti programu.

Pročitajte Isplivala prva fotografija ljubavi – Bogdan Srejović čvrsto drži za ruku Jovanu Ljubisavljević FOTO

Na njenu lepotu i izvajanu figuru nije ostao imun bivši Cecin dečko koji po svemu sudeći sve više uživa u vremenu provedenim sa njom, a svaki slobodan trenutak oni koriste da otputuju van Beograda i u potpunosti se posvete jedno drugom.

Pročitajte Bogdan Srejović iznenadio zajedničkom fotografijom nakon dužeg vremena, svi su naslućivali FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

I sada su otputovali na zajednički odmor odakle dele slike zbog kojih su se usijale mreže, a mnogi komentarišu i da savršeno idu jedno uz drugo piše Story.

Romantični kadrovi sa plaže govore da je ljubavni život Bogdana Srejovića sada mirna luka, da je on izuzetno srećan i ispunjen na tom planu, te nas ne bi začudilo da par uskoro vezu podigne na viši nivo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram