Bivši dečko Nede Ukraden
Svet

18 Aprila, 2022 09:01

Posle toliko godina skrivanja: Otkriveni svi detalji veze Nede Ukraden i bogatog biznismena

Bivši dečko Nede Ukraden bogati je biznismen iz Australije a sada su otkriveni i detalji njihove veze 

Najpopularnija pevačica bivše Jugoslavije Neda Ukraden, svoj ljubavni život čuva samo za sebe, ali su ipak nakon mnogo godina isplivali detalji ljubavne veze s bogatim gospodinom iz Australije. Naime, Jovan Pavasović bivši je dečko Nede Ukraden a njihovu romansu su započeli u oktobru 2006. godine, a čak godinu i po pre toga su se poznavali.

Pročitajte: Koleginica sve rekla: Vesna Zmijanac glumi intelektualku sa osnovnom školom, a Neda Ukraden je opasna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Bivši dečko Nede Ukraden – Veza na daljinu

Iskre među njima su proradile, te im nije bio problem da jedno zbog drugog putuju danima i menjaju avione i druga prevozna sredstva. Veza na daljinu je funkcionisala, ali jedno nikako nije bilo moguće…

U mojoj vezi nema ničeg misterioznog ni tajnovitog. Neobično je jedino to što Jovan ne živi ovde i što imamo vezu na daljinu. Formalno smo se prvo upoznali i lagano zbližili kada sam pevala na otvaranju jednog renomiranog kluba u Sidneju. Posle veoma kratkog perioda koji smo proveli zajedno shvatili smo da su naše emocije jake i da ne smemo olako da ih propustimo – pričala je 2007. godine Neda.

Pročitajte: Neda Ukraden ima DOMIŠLJATE udvarače! Ćerka BRINE da ne pukne bruka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Neda Ukraden, pevačica raskošnog glasa i vlasnica mnogobrojnih hitova, svog izabranika ugostila je tada u svom domu, a zatim je ona kod njega provela više od mesec dana. Neda je otvvorena govorila zbog čega brak između njih dvoje nije bio ostvariv…

– Ubrzo nakon našeg kratkotrajnog poznanstva Jovan je odlučio da dođe u Beograd i upozna se sa mojom majkom i ćerkom, koje su mu se veoma svidele kao i on njima. Tada smo dobile poziv da budemo njegovi gosti u Sidneju, što smo prihvatile čim nam se ukazala prilika. Mnogi su me tada pitali da li sam se udala, ali morala sam da ih razočaram i kažem da to nisam uradila. Na tom polju stvari teško da mogu da se izmene, jer bi to izazivalo korenite promene kod nas. Brak bi u Jovanovom i mom slučaju značio velika odricanja, što bi donelo preseljenje jednog od nas. Nemam nameru da napustim sve ono što sam mukotrpnim radom sticala, niti da okrenem leđa zemlji i publici koja je moje utočište. Da imam 25 godina verovatno bih to uradila. Naša želja je da budemo zajedno i volimo se – zaključila je pevačica, koja je ubrzo od intervjua za magazin „Story“ kontakt sa Jovanom prekinula. Nakon toga nije se više oglašavala.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević / Instagram