Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića
Svet

1 августа, 2022 10:02

Izdaja: Prija uhvaćena u društvu nepoznatog muškarca, isplivale slike (foto)

Brak Prije i Filipa pod lupom javnosti

Poznata mlada pop-folk pevačica Aleksandra Prijović je početkom 2010. godine postala poznata široj javnosti po njenom učešću u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, kada je osvojila srca publike svojim glasom, pevajući stare narodne pesme.

Pročitajte: Haljina samo što ne pukne – Aleksandra Prijović oduševila nesvakidašnjom modnom kombinacijom, od dubokog šlica će vam se zavrteti u glavi (foto)

Nakon sedam godina, 2017. godine, pevačica je snmila tri pesme koje su ubrzo postale hitovi, a 2016. godine sa svojom pesmom „Senke“ oborila je rekord za koji pesma može da dostigne milion pregleda na Yotube-u, koja je taj broj dostigla za manje od jednog dana. Aleksandra se smatra najtraženijom pevačicom u Grand produkiji, a važi i za jednu od srpskih najpopularnijih pevačica.

Pročitajte: Zna se čija je poslednja – Prija ne sme da mrdne od Filipa, za svaki stajling traži odobrenje

Duetska pesma i novi ritam sa MC Stojanom „Šta bi“, ubrzo nakon izdavanja 2015. godine je postao veliki hit, kao i pesme koje su usledile za njom, kao što su „Totalna anestezija“ i „Testament“ koja

Pročitajte: Kakva je to mama? Nepromišljen gest otkrio na koji način se Prija ophodi prema sinu, svi komentarišu

Već tada je bila uočljiva promena stila, kako u modnom, tako i u muzičkom pravcu. Sve pesme sa pomenutog albuma, ubrzo su postale jako slušane, za koji su svi svojevremeno mislili da muzičkim stilom na pomenutom albumu podseća na stil Svetlane Ražnatović. Aleksandra je od početka svoje karijere intrigirala javnost svojim emotivnim životom, ali je objavljivanjem svoje veze sa Filipom Živojinovićem dospela u žižu javnosti. Poznati par se venčao u junu 2018. godine, a u februaru 2019. godine dobili su sina Aleksandra. Pevačica je neko ko je vrlo angažovan i aktivan kada je posao u pitanju, pa stoga ona ne miruje i radi punom parom.

Foto: Ata Images

Tako je pre nekoliko nedelja, objavila svoj novi studijski album, pa leto provodi radno, nastupajući širom države i regiona, promovišući svoje nove pesme, koje publika uveliko zna i koje peva zajedno sa njom u glas, a kako izgledaju priprema i sređivanje pred jedan nastup u kojem oko pevačice radi čitav tim ljudi, koji se brinu da ona izgleda besprekorno pre izlaska na scenu.

Pročitajte: Kakva je to mama? Nepromišljen gest otkrio na koji način se Prija ophodi prema sinu, svi komentarišu

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images