Aco Pejović prošlost svet novine svet portal
Svet

May 23, 2024 19:30

By

Razlika u godinama nikad nije bila prepreka za ljubav: Pejović ima 52, a znate li koliko godina ima Biljana?

Da li ste znali kolika je razlika u godinama između Pejovića i Biljane 

Popularni pevač ovih dana je u centru pažnje zbog nove pesme koja je nedavno ugledala svetlost dana. Budući da sa suprugom Biljanom gradi već dugi niz godina odnos zasnovan na poverenju i ljubav, čak i posle nekoliko decenija, pevač je ipak svojevremeno upao u neprijatnost nakon što je priča o navodnom neverstvu dospela u medije. Nova pesma Aca Pejovića čini se nema veze sa ljubavlju sa Biljanom, ali je svakako jedna od emotivnijih… Međutim, dosta se i zna o njihovom životu i braku ali da li ste znali kolika je razlika u godinama između Pejovića i Biljane? 

 razlika u godinama između Pejovića i Biljane svet novine svet portal

ATA images

Kolika je razlika u godinama između Pejovića i Biljane sada je otkriveno 

– Devedesetih godina, svirao sam i pevao u jednom lokalu. Jedne večeri je ona ušla u taj lokal i prvi kontakt očima je meni nagovestio da tu može biti nešto više od poznanstva.

Pročitajte Brakovi danas traju sve kraće ali Aco Pejović otkriva tajnu kako je uspeo s Biljanom

Kasnije mi je rekla da je i ona to isto osetila… Ona je meni prišla, da, ona je mene ‘spopala‘, u stvari. Bili smo svega sedam dana zajedno i rešili da se venčamo. Jedini uslov bio joj je da završi fakultet – rekao je jednom prilikom.

 razlika u godinama između Pejovića i Biljane svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Pevač je tada imao svega 23 godine, ali život ga nije mazio, te se smatrao dovoljno zrelim da zatraži ruku svoje dame i da je zaprosi pisao je Story.

– U to vreme, uraditi tako nešto i doći kući u sedam ujutru i reći roditeljima: ‘Ženim se’, nije baš bilo lako. Pitali su me da li sam dobro razmislio, da li sam popio, da li ne žurim… ‘To vam je što vam je‘, rekao sam im. Posle je tek usledilo upoznavanje. Ona je iz profesorske porodice, ja sam tad bio lokalni muzičar, nisam baš bio na nekom glasu kod roditelja. Kod dama da, ali ne kod roditelja – priznaje on.

 razlika u godinama između Pejovića i Biljane svet novine svet portal

Ata images

Prema njegovim rečima, Biljana i on su se venčali odmah nakon što je ona završila srednju školu a razlika u godinama između Pejovića i Biljane nije bila prepreka za ovu ljubav.

– Ja sam bio tek nekoliko godina stariji. Zajedno smo odrastali, menjali jedno drugo, podržavali se, sazrevali. Tako smo, zajedno, postajali ljudi – rekao je pevač koji je 18. aprila napunio 52 godine dok Biljana ima četiri manje.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images