Detinjstvo Milice Pavlović
Svet

November 4, 2022 11:27

By

Istina o Miličinom životu je tako tužna i neprijatna: Ova žena ju je ukrala iz škole i odvela od najmilijih

Detinjstvo Milice Pavlović bilo je tužno 

Lepotu kojom se odmah izvdvojila na estradi, Milica Pavlović nasledila je od svoje majke Mire i babe po majci Radmile, ali nažalost, za njih pevačica ne želi da čuje. Kako tvrde neke komšije iz rodnog mesta majke, nesrećna žena nikada nije donela odluku da dete zauvek ostavi kod babe i dede u Bunibrodu nego je na to navodno, bila prisiljena od strane muža.

Pročitajte: Isplivali jezivi detalji iz života Milice Pavlović – Otac joj tukao majku, baba i deda je oteli od nje, a pevačica nju tužila, tvrdi komšinica 

Foto: ATA images

Majka poznate pevačice nikada u javnosti nije progovorila protiv svog deteta. Svesna je da su Milicu protiv nje okrenuli dok je još bila mala, a njoj je samo stalo da joj ćerka bude srećna, pa makar ona bila i izopštena iz njenog života, piše naš časopis “SVET!”

Pročitajte: Najemotivnija ispovest Milice Pavlović – Kroz suze se prisetila bolnih trenutaka

Foto: ATA images

Oni su je odgajili sa mnogo ljubavi, pa ih Milica voli najviše na svetu i sada kad više nisu među živima. Ali, neki kažu je majci Miri učinjena nepravda. Kako su meštani ispričali, plan je bio da otac Dragoslav i majka Mira ćerku dovedu u Švajcarsku kada se stabilizuju, ali desio se razvod kom je navnodno kumovala njegova familija. Po selu se priča i da je majka kasnije Milicu ukrala iz škole u Guberevcu i pobegla sa njom u Švajcarsku, ali dete je bilo nesrećno, patilo je za babom i dedom, a pošto su ga tražili i preko ambasade, majka je vratila. Njih dve više nikada nisu živele zajedno, a komšije tvrde da Milica nije prihvatila gotovo nikog iz majčine familije.

S druge strane, u dobrim je odnosima sa svojim ocem, a ne krije i da veoma voli maćehu. To sve dodatno povređu- je majku Miru koja se Milici obratila i čestitkom za 31. rođendan. Srećan rođendan jedino moje, napisala je na Fejsbuku, dok je Milica slavila u Beogradu sa svojim gostima.

Pročitajte: Potresna ispovest Milice Pavlović – Bolest je uzela maha, baka me više ne prepoznaje

Rajko Ristić

Ko zna, možda će kada i sama postane majka, Milica naći snage da oprosti i zagrli Miru koja joj je podarila život. Možda će moći i da razume sve greške i ostavi ih tamo gde im je i mesto.

U prošlosti.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images