Scandal

August 24, 2020 19:00

By

NOVI ESTRADNI RAT! Fanovi se bore da Milica Pavlović uništi Mayu Berović!

Od kada je Maya Berović izdala novi album sa deset pesama, nastao je haos među fanovima!

NE ŽELE DA DOPUSTE DA JE BEROVIĆEVA POBEDI!

Naime, u istom periodu i Milica Pavlović je objavila novi singl Papi, pa su njeni obožavaoci poludeli jer su ipak tri Mayine nove numere u trendingu i u blagoj prednosti sa pregledima na Jutjubu! Kako bi sve okrenuli u Miličinu korist, oni se bore kako znaju i umeju da Miličin singl dosegne do prvog mesta u trendingu, međutim, pevačice nisu upoznate sa ovim momentima i lično se time uopšte ne bave!

Ni Maya, a ni Milica ne jure trending i preglede! Samo rade i trude se da im publika bude zadovoljna, ali fanovi su u današnje vreme jako specifični – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

Čim je Milica izbacila pesmu Papi, odmah je nagruvala nekoliko miliona pregleda, ali kako se na Mayin album dugo čekalo, i njeni su pohrlili da slušaju pesme i to je bacilo Milicu na neko četvrto mesto. I eto razloga za haos, a da pevačice o tome pojma nemaju! U svakom slučaju, fanovi i jedne i druge bore se da njihove miljenice budu broj jedan, a pevačice pak gledaju da budu što bolje i da pritom ne ugrožavaju kolege. Bilo kako bilo, i jedna i druga su zvezde i veoma su uspešne, a ratova među fanovima je uvek bilo i biće – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!