Star

19 Avgusta, 2021 15:07

Goca Božinovska progovorila o ISELJENJU sina Mirka i snaje Bojane iz njene vile u Surčinu

U medijima se spekulilasalo o tome kako Mirko Šijan i Bojana Rodić  žele da se presele iz Gocine kuće u Surčinu i da odu u Titel, gde žive Bojanini roditelji. Međutima Baba Goca je obajsnila o čemu se zapravo radi.

Goca Božinovska progovorila o iseljenju

To nema veze s vezom. Ja dišem za njih troje. Oni vole ovu kuću, jer je to njihov dom. Mirko obožava Surčin i ne bi otišao odavde. Tako smo se organizovali da niko nikome ne smeta. Ja živim u prizemlju, a oni imaju ceo sprat i potkrovlje za sebe. Imaju svoju privatnost. Naravno da će, čim Zoran malo ojača, otići kod babe i dede u Titlel, ali ovde će nastaviti da žive – objasnila je Božinovska, prenosi Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Ponosna baba, koristi svaku priliku da se pohvali unukom i ne krije oduševljenje. Ona kaže da je mali Zoran super beba, i da je dobi odlične ocene po izlasku iz porodilišta. Goca Božinoska je u nedoumici na koga beba liči!

Mogu vam reći da je stvarno prelep. Mislim da je najlepši momak u državi. Stvarno je pokupio sve najlepše i od Bojane i od Mirka. Oni su oboje prelepi, a on je onda još lepši ‒ rekla je pevačica, a s obzirom na to da je beba bila pored nje, krenula je da mu tepa: „Ja sam jedan mali crni frajer i imam prćast nosić. Sav sam savršen.

FOTO: RAJKO RISTIĆ