Svet

12 Maja, 2022 18:45

Konstrakti konkurencija u Torinu čestita na svakom koraku, ona poručila: Gorim od treme!

Naša predstavnica Srbije Konstrakta, večeras nastupa na velelepnoj sceni Eurosonga u Torinu, u drugoj polufinalnoj večeri, pod rednim brojem tri, a prenos uživo počinje u 21 čas, na prvom kanalu RTS-a

Ana Đurić Konstrakta poslednje pripreme privodi kraju pred svoj nastup na ovogodišnjoj Evroviziji. Naime, ona večeras nastupa na velelepnoj sceni Eurosonga u Torinu, u drugoj polufinalnoj večeri, pod rednim brojem tri, a prenos uživo počinje u 21 čas, na prvom kanalu RTS-a.

Pročitajte: Konstrakta zasenila predstavnike ostalih zemalja: Novinari je porede sa najvećom svetskom zvezdom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @konstrakta

Naša pevačica ne krije da uzbuđenje i trema rastu.

– Gorim, Ipak, savladamo se nekako kad krene pesma. Zadovoljna sam što je usvojeno sve što smo predložili i to je maksimum koji smo mogli da izvučemo iz ovih uslova – kaže Konstrakta i osvrće se na podrška koju je tokom proba dobijala od publike.

Zaista osetite silinu tih ljudi ispred vas koji vas podržavaju. Zapravo se bolje s tim osećaš – dodaje srpska predstavnica.

Pročitajte: Ekskluzivno iz Torina, iz autobusa srpske delegacije na putu ka „Pala Alpitour“ hali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @konstrakta

Konstrakta se takođe zahvalila na podršci koju dobija iz Srbije, ali i regiona.

Volela bih da nas večeras i sva šira dijaspora podrži. Nastup možda jeste neuobičajen za Evrosong, ali možda je to i lepota ovog našeg predstavljanja – istakla je Konstrakta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @konstrakta

Iako je naša ekipa u Torino došla sa jednom idejom, za koju se ispostavilo da neće moći da se ispuni, šefica srpske delegacije Ana Rogljić kaže da je ipak sve došlo na svoje mesto.

– Sinoć je bilo sve kako smo želeli. Mislim da smo u odnosu na prvu probu 2. maja poboljšali mnogo nastup. Zadovoljni smo svime – objasnila je Ana Rogljić koja je dodala i da i druge delegacije veoma pozitivno reaguju na našu kompoziciju.

Mislim da nema nijednog šefa delegacije učesnika da mi nije prišao i rekao da navija za nas. Ako bude sve kako se nadamo, bićemo ne samo sigurno u finalu, nego i možda u prvih pet – istakla je šefica srpske delegacije za Blic.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Insatgram / Insatgram Printscreen / Youtube Screenshot